20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021, 17:00

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται να πηγαίνει η σχέση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck καθώς αποκαλύπτει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο Us Weekly: « οι δυο τους περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί όταν δεν δουλεύουν και σκοπεύουν να συγκατοικήσουν πολύ σύντομα».

Μάλιστα, η ίδια πηγή αναφέρει ότι το ζευγάρι «γελάει με όποιον υποστηρίζει ότι βιάζονται να προχωρήσουν τα πράγματα στη σχέση τους».

Η JLo και ο Affleck επανασυνδέθηκαν τον περασμένο Μάιο, μετά από έναν έντονο έρωτα που έζησαν για δύο χρόνια στις αρχές της δεκαετίας του ’00. Έκτοτε, παρόλο που κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη σχέση, κυκλοφορούν συχνά μαζί, ενώ πολλές φορές στις εξόδους τους, τους συνοδεύουν τα παιδιά τους.

Ο Affleck έχει τρία παιδιά από το γάμο του με τη Jennifer Garner (τη 15χρονη Violet, τη 12χρονη Seraphina και τον 9 ετών Samuel) ενώ η Lopez έχει αποκτήσει τα δίδυμα Max και Emma που είναι σήμερα 13 ετών με τον πρώην σύζυγό της, Mark Anthony.

«Η Jen έχει την πρόθεση να ασχοληθεί έμπρακτα με τα παιδιά του Ben, στηρίζοντάς τον σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, θέλει κι εκείνος να καταβάλει την ίδια προσπάθεια ώστε να σταθεί δίπλα σε εκείνη και τα παιδιά της», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό