16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Jeep παρουσιάζει το facelift του Grand Commander για την Κίνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον Απρίλιο του 2018 η Jeep παρουσίασε στην έκθεση του Πεκίνου το Grand Commander, και με το μοντέλο να έχει φτάσει στο μέσο του κύκλου ζωής του, η αμερικάνικη εταιρία μας δείχνει τώρα την ανανεωμένη έκδοση του.
Το μεγάλο επταθέσιο SUV μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας κυκλοφορεί μόνο στην Κίνα και σχεδιαστικά αντλεί έμπνευση από το Yuntu concept, αλλά γενικά μοιάζει με ένα πολύ μεγαλύτερο Compass, αν και η πίσω κολόνα φέρνει αρκετά σε αυτή του Renegade.

Το facelift του Grand Commander έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση του Chengdu, με τις αλλαγές να είναι πολύ διακριτικές. Αυτές εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό μέρος, όπου τα φωτιστικά σώματα είναι πλέον μεγαλύτερα και συγχωνεύονται πλήρως με τη μάσκα των 7 σχισμών της Jeep. Επίσης, ανασχεδιασμένος είναι o προφυλακτήρας με πιο περίπλοκες εισαγωγές, ενώ παρατηρώντας το προφίλ φαίνεται πανομοιότυπο, εκτός από τα νέα σχέδια για τους τροχούς. Ωστόσο, οι νέοι εμπρός/πίσω προφυλακτήρες έχουν αυξήσει ελαφρώς το μήκος του αυτοκινήτου στα 4.895 χλστ., αλλά οι υπόλοιπες διαστάσεις παραμένουν ως έχουν.

Στο πίσω μέρος, τα φώτα εκτείνονται προς το κέντρο με τα LED γραφικά να είναι παρόμοια με αυτά του αμερικανικού Grand Wagoneer. Υπάρχει επίσης το όνομα του μοντέλου, Grand Commander, ολογράφως, και ένας νέος πίσω προφυλακτήρας με τις διακοσμητικές απολήξεις της εξάτμισης να είναι τοποθετημένες ψηλότερα από πριν.

Μηχανικά, το Grand Commander είναι διαθέσιμο μόνο με έναν 2,0-λιτρο turbo τετρακύλινδρο κινητήρα, προερχόμενο από τα Cherokee και Wrangler, με την απόδοση του να ανέρχεται τα 231 άλογα και στα 350 Nm ροπής, αντί για τα 270 άλογα και 400 Nm ροπή που έχουν τα προαναφερθέντα μοντέλα. Ο κινητήρας του Grand Commander συνδυάζεται με ένα 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με την κίνηση να στέλνεται στον εμπρός ή και στους δύο άξονες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό