20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H Hyundai δίνει νέες φωτογραφίες του εσωτερικού του νέου i20

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Hyundai παρουσίασε την τρίτη γενιά του i20 στις 19 Φεβρουαρίου, με την κορεάτικη εταιρία να μην δίνει τότε φωτογραφίες του εσωτερικού του supermini μοντέλου της. Έτσι, έπρεπε να περιμένουμε μια εβδομάδα για να δούμε μόλις μια φωτογραφία της καμπίνας του νέου i20, και να πάρουμε μια γεύση του πως είναι το εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου.1Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου η Hyundai έδωσε ένα πλήρες πακέτο φωτογραφιών του εσωτερικού του μοντέλου, καθώς και ένα walkaround για να δούμε τον επικεφαλής του προϊοντικού marketing και τιμολόγησης της Hyundai Ευρώπης, Raf Van Nuffel, να παρουσιάζει τα κύρια χαρακτηριστικά του ολοκαίνουριου i20.
To αυτοκίνητο είχε προγραμματιστεί να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε, καθώς όπως ξέρεις η φετινή έκθεση ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Στο εσωτερικό του νέου μοντέλου συναντάμε δύο οθόνες 10,25 ιντσών, μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η δεύτερη υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto, ενώ το αυτοκίνητο μπορεί να εξοπλιστεί με ασύρματη φόρτιση smartphone, ηχοσύστημα της Bose και με τις Bluelink Connected Car Services. Στην βασική έκδοση η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρεται σε διάσταση 8″.2Πίσω από το τετράκτικο και ιδιαίτερο τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αλλάζει χρώμα ανάλογα το πρόγραμμα οδήγησης και είναι μπλε στο Normal, πράσινος στο Eco και πορτοκαλί στο Sport πρόγραμμα. Το ολοκαίνουργιο i20 διατίθεται με τρεις διαφορετικές επενδύσεις για το σαλόνι του, την Black, Mono και Black & Grey.3Συνεχίζοντας, η Hyundai μας κάνει γνωστό ότι το νέο i20 είναι κατά 3 εκατοστά πιο φαρδύ, 0,5 εκατοστά πιο μακρύ, κατά 2,4 εκατοστά πιο κοντό, ενώ έχει 1 εκατοστό μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Ο χώρος αποσκευών είναι αυξημένος κατά 25 λίτρα σε σύγκριση με αυτόν της προηγούμενης γενιάς, και φτάνει πλέον έτσι τα 351 λίτρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό