22.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

H homemade συνταγή της Victoria Beckham για λαμπερά πόδια που θα αρχίζουμε να εφαρμόζουμε ASAP!

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, 16:20

 

Πρόκειται για μια από τις διασημότερες και πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία ως σχεδιάστρια ρούχων.

O λόγος για τη Victoria Beckham, η οποία μπορεί να μεγαλώνει ωστόσο έχει καταφέρει να διατηρεί μία αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Όπως αποκάλυψε το μυστικό της για βαθιά ενυδατωμένη επιδερμίδα κοστίζει λιγότερο από 5€.

Το «body secret» της, όπως η ίδια το ονομάζει, δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας μετά το fake tanning. Αντί να το εφαρμόζει μόνο του στο σώμα της, προτιμά να το αναμειγνύει με την body lotion, έτσι ώστε η επιδερμίδα της να ενυδατώνεται σε βάθος και η ηλιοκαμένη όψη της να διατηρείται αναλλοίωτη για περισσότερο.

Το DIY μίγμα της είναι τόσο ενυδατικό, που μετά την εφαρμογή του, όπως λέει η ίδια, νιώθει σαν η επιδερμίδα της να έχει πιει ένα μεγάλο ποτήρι νερό. Καθώς είναι αρκετά λιπαρό, το εφαρμόζει πολύ πριν ντυθεί και βγει έξω, έτσι ώστε να έχει χρόνο να απορροφηθεί από την επιδερμίδα της και να μην λερώσει τα ακριβά της σύνολα.

Ωστόσο καλό θα είναι να αποφεύγεται η εφαρμογή του στο πρόσωπο, καθώς ανήκει στη λίστα με τα comedogenic συστατικά, εκείνα δηλαδή που τείνουν να φράζουν τους πόρους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό