22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Halle Berry παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της σε εξωτικό νησί

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Van Hunt, παντρεύτηκε η Halle Berry μετά την αλλαγή της χρονιάς, σε μία μυστική τελετή σε εξωτικό προορισμό

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Halle Berry, η οποία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τις τελευταίες ημέρες η Halle Berry ανέβαζε συνεχώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές της, γεμίζοντας το feed μας με λήψεις από παραλίες, καλοκαιρινή διάθεση και μαγικά τοπία.

Με την έλευση του 2022, η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να επισφραγίσει τον έρωτά της με τον Hunt σε μία προσωπική τελετή, στον προορισμό όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Η Halle Berry μοιράστηκε δύο φωτογραφίες από την τελετή. Στη μία ανταλλάσει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, ενώ φοράει ένα στεφάνι από λουλούδια στο κεφάλι της.

Στη δεύτερη ποζάρει μαζί του σε μία σέλφι, γράφοντας: «Λοιπόν, είναι επίσημο!».

Αυτό όμως που πρόσθεσε λίγο αργότερα στη λεζάντα της, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που μπερδεύτηκαν, ήταν το hashtag «σας την έφερα», υπονοώντας πως το «είναι επίσημο» πήγαινε στο ότι το 2022 έφτασε.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος της, αφού έχει υπάρξει στο παρελθόν παντρεμένη με τον Olivier Martinez, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Eric Benét και τον Da Justice. Η ίδια έχει επίσης αποκτήσει μία κόρη εκτός γάμου, από την επί χρόνια σχέση της με τον Gabriel Aubry.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή κάτω από την ανάρτηση της Berry με διάσημους και μη φίλους της να τη συγχαίρουν. Ειδικότερα, ανάμεσα σε εκείνους που συνεχάρησαν το ζευγάρι ήταν ο Dwayne Johnson, η Octavia Spencer, η Naomi Campbell και η Taraji P. Henson, κάτι που ίσως την έκανε να αλλάξει το caption της ανάρτησής της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό