18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Google προετοιμάζεται για την παραγωγή 7 εκ. Pixel 6 smartphones

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google περιμένει υψηλές πωλήσεις και μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον για το Google Pixel 6 που θα παρουσιάσει σε λίγο. Οι προβλέψεις της Google που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν πολύ υψηλές φιλοδοξίες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το Nikkei, η Google είναι έτοιμη για την παραγωγή περισσότερων από 7 εκατομμυρίων μονάδων του Pixel 6 και του Pixel 6 Pro, αριθμός που είναι διπλάσιος από όλες τις αποστολές των Pixel smartphones μέσα σε έναν χρόνο. Το στοιχείο αυτό δείχνει ότι η εμπορική πολιτική που θα ακολουθήσει η Google θα είναι επιθετική για το νέο μοντέλο της, κάτι που έχει φανεί ήδη, προτού να παρουσιαστεί η νέα σειρά.

Πολύς λόγος έχει ήδη γίνει για την τιμή της ναυαρχίδας της οικογένειας Pixel, επομένως, μοιάζει να επιβεβαιώνεται το σενάριο της δημιουργίας μίας high end πρότασης με προσιτό χαρακτήρα, η οποία παράλληλα θα έχει και εγγυημένα updates του λειτουργικού συστήματος για αρκετό καιρό. Η πολιτική της Google περιλαμβάνει και τις κινήσεις εκείνες που θα της επιτρέψουν να “κλέψει” λίγο μερίδιο αγοράς από άλλους μεγαλύτερους κατασκευαστές smartphones.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό