18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Ferrari ίσως κλείσει σύντομα τις παραγγελίες της Purosangue

Ειδήσεις Ελλάδα

Μόλις χθες η Ferrari αποκάλυψε την Purosangue, με την ιταλική εταιρία να κάνει γνωστό ότι μπορεί να χρειαστεί να κλείσει σύντομα τα βιβλία παραγγελιών για το νέο της μοντέλο.1Πιο συγκεκριμένα, ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής και μάρκετινγκ της Ferrari, Enrico Galliera, αποκάλυψε ότι η ζήτηση για την Purosangue εκτοξεύτηκε, όταν έγινε γνωστό ότι το SUV θα είναι διαθέσιμο και με τον V12 κινητήρα, παρότι οι προπαραγγελίες για αυτό άνοιξαν τον Σεπτέμβριο του 2018.
Κινδυνεύουμε να μην μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση και ίσως χρειαστεί να κλείσουμε την παραλαβή παραγγελιών πολύ σύντομα. Είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες μας και παρά τη ζήτηση, θα διατηρήσουμε τον έλεγχο του όγκου παραγωγής, κάτι που συνάδει με το DNA μας, με την αποστολή του ιδρυτή μας, που είναι να παραμείνουμε εξαιρετικά μοναδικοί. Και ο μόνος τρόπος να παραμείνουμε μοναδικοί είναι να ελέγξουμε τη ζήτηση και την προσφορά.
ήταν ακριβώς τα λόγια του Galliera. Ο Galliera πρόσθεσε ότι η Purosangue προσελκύει πολλούς νέους αγοραστές στη Ferrari, αλλά αναγνώρισε ότι οι υπάρχοντες πελάτες θα είναι οι πρώτοι που θα λάβουν τα νέα τους crossover, προσθέτοντας:
Κάθε (κάτοχος Ferrari) θέλει να αποκτήσει μια Purosangue και πρέπει να τον ανταμείψουμε, καθώς αυτοί είναι που έκαναν τη Ferrari αυτό που είναι σήμερα.2Η ιταλική εταιρία δεν έχει ακόμη αποκαλύψει πόσες προπαραγγελίες έχει για την Purosangue, αλλά έχει τονίσει επανειλημμένως ότι η παραγωγή του θα περιοριστεί σε όχι περισσότερο από το 20% της συνολικής ετήσιας παραγωγής της Ferrari, η οποία φτάνει περίπου τα 15.000 αυτοκίνητα.
Αυτό σημαίνει ότι περίπου 3.000 πελάτες της Ferrari θα αποκτούν μια Purosangue ετησίως. Δεδομένου ότι οι κύκλοι ζωής της Ferrari συνήθως διαρκούν τέσσερα έως πέντε χρόνια, αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα παραχθούν μεταξύ 12.000 και 15.000 Purosangue.3Αναμφισβήτητα, η τελευταία έχει τη συνταγή της επιτυχίας, καθώς η Purosangue διαθέτει ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα, ο οποίος βρίσκεται στο εμπρός/κέντρο μέρος, ενώ φέρει τέσσερα καθίσματα, όπως ακριβώς ήθελε ο Enzo Ferrari για τα gentleman’s τετραθέσια μοντέλα. Κοινώς, η Purosangue είναι προσαρμοσμένη στο μέλλον με σεβασμό στο παρελθόν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό