20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

H Faraday Future χρειάζεται 170 εκατ. δολάρια για να ξεκινήσει την παραγωγή

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας επιχειρηματικής ενημέρωσης των επενδυτών, η Faraday Future έκανε γνωστό ότι σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγή του FF 91 Futurist στα τέλη Μαρτίου, ώστε οι παραδόσεις αυτού να ξεκινήσουν στα τέλη Απριλίου.

Ωστόσο, για να καταστεί αυτό δυνατό θα πρέπει να βρεθούν εγκαίρως 150 έως 170 εκατομμύρια δολάρια (140 με 159 εκατ. ευρώ) πρόσθετης χρηματοδότησης, καθώς και να υπάρχει έγκαιρη έγκριση από τους μετόχους για μια εγκεκριμένη αύξηση της μετοχής.

Και αυτά δεν ήταν αρκετά, σε δήλωση της η Faraday Future αναφέρει:
Δεν μπορεί να παρασχεθεί καμία διαβεβαίωση ότι οι συνεχιζόμενες συζητήσεις χρηματοδότησης της εταιρείας με υφιστάμενους και πιθανούς νέους επενδυτές της FF θα καταλήξουν σε δεσμευτικές συνεργασίες εγκαίρως ή καθόλου.

Με λίγα λόγια, στην πραγματικότητα είναι αρκετές οι προϋποθέσεις, ώστε η Faraday Future να βγάλει στην παραγωγή το FF 91. Παρά την αβεβαιότητα, η εταιρεία είπε ότι οι δοκιμές και οι διαδικασίες για τις εγκρίσεις τύπου συνεχίζονται.

Πρόσθεσε ότι το αμιγώς ηλεκτρικό της SUV έχει επωφεληθεί από σημαντικές αναβαθμίσεις σε 26 κύρια συστήματα και εξαρτήματα. Οι μισές από αυτές τις ενημερώσεις έγιναν στο σύστημα κίνησης, τη μπαταρία, τη φόρτιση, το πλαίσιο και το εσωτερικό, ενώ οι άλλες μισές επικεντρώθηκαν στους υπολογιστές, την ανίχνευση εμποδίων, την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τον χρήστη.
Διάβασε περισσότερα
Με 613 χλμ. η πραγματική αυτονομά του Faraday Future FF 91

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό