18.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Cindy Crawford αναβίωσε τη θρυλική διαφήμιση της Pepsi για φιλανθρωπικό σκοπό!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021, 16:00

 

Η  Cindy Crawford συγκαταλέγεται στα top models της χρυσής δεκαετίας του ’90 που άφησαν το στίγμα τους στον χώρο της μόδας.

Την έχουν λατρέψει οι σπουδαιότεροι σχεδιαστές στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες και πασαρέλες και έχει υπάρξει μούσα των πιο διάσημων οίκων μόδας και ομορφιάς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Cindy Crawford άφησε εποχή το 1992, όταν πρωταγωνίστησε στην διαφήμιση της Pepsi. Τότε το διάσημο μοντέλο ήταν μόλις 26 ετών και φορούσε ένα κοντό τζιν σορτσάκι και λευκό τοπ, κάνοντας δυο μικρά αγόρια να παραμιλάνε από τη σέξι εμφάνισή της.

Η Cindy Crawford σχεδόν 30 χρόνια μετά βρέθηκε πάλι στο ίδιο σημείο και αναβίωσε την θρυλική σκηνή της διαφήμισης, πίνοντας ένα κουτάκι από το γνωστό αναψυκτικό, για φιλανθρωπικό σκοπό. Φορώντας το ίδιο σορτσάκι, το οποίο έχει κρατήσει στην ντουλάπα της από το 1992 ως ενθύμιο, η 55χρονη Cindy ήταν απλά εκθαμβωτική.

Όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, το σορτσάκι που φορούσε στην διαφήμιση της Pepsi ήταν στην πραγματικότητα ένα παλιό δικό της τζιν παντελόνι, το οποίο έκοψαν τη μέρα των γυρισμάτων και το συνδύασαν με ένα λευκό τοπ, δημιουργώντας τελικά το θρυλικό πλέον συγκεκριμένο look. 

Με κόκκινες γόβες και απίστευτο κορμί, το διάσημο μοντέλο στα 55 της απέδειξε ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Η Cindy Crawford δέχτηκε να αναβιώσει την θρυλική διαφήμιση της Pepsi για να συγκεντρώσει χρήματα για μια παιδιατρική κλινική που βρίσκεται στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, όπου είχε νοσηλευτεί ο αδελφός της και είχε πεθάνει από λευχαιμία το 1975.

Δείτε την περιβόητη διαφήμιση της Pepsi που άφησε εποχή:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό