16.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Chiara Ferragni φόρεσε το ιδανικό αξεσουάρ για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021, 11:30

Σε περίπτωση που αναζητάτε ακόμη το hair accessory που θα φορέσετε απόψε το βράδυ, το εμβληματικό αξεσουάρ που αποτελεί και σήμα κατατεθέν του οίκου Chanel, είναι το ιδανικό. Και το προτίμησε επίσης η mega fashionista Chiara Ferragni.

Ποιο είναι; μα φυσικά μιλάμε για τον μαύρο φιόγκο σε μεγάλο μέγεθος, από ακριβά υφάσματα όπως το βελούδο και το σατέν που θα στολίσει τα μαλλιά και θα δώσει έναν αέρα φινέτσας σε κάθε χτένισμα. Είναι θηλυκό αλλά ταυτόχρονα κομψό και επίσημο χωρίς να καταντά βαρετό. Ο κλασικός μαύρος φιόγκος είναι το καλύτερο festive αξεσουάρ που μπορείτε να επιλέξετε για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και ταιριάζει με κάθε χτένισμα.

Ανέκαθεν ο οίκος Chanel εμφάνιζε τους φιόγκους και τις κορδέλες στα μαλλιά των μοντέλων του, τα επανέφερε όμως και στο πρόσφατο show Métiers d’art στο Παρίσι όπου και η πασαρέλα γέμισε με κλασικούς μαύρους φιόγκους που στόλιζαν τα μαλλιά των κοριτσιών. Fashionistas, trendsetters και fashion influencers έχουν πει ήδη ναι και οι μαύροι φιόγκοι είναι και πάλι μεγάλη τάση, η οποία ενδείκνυται για κάθε εορταστική-και μη-περίσταση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό