24.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

H BYD στην έκθεση Auto Athina 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η BYD, ο κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτρικών και plug-in hybrid οχημάτων και μπαταριών ισχύος στον κόσμο δίνει δυναμικό παρών στην έκθεση Auto Athina (5 – 13 Οκτωβρίου, Metropolitan Expo).

Στην αίθουσα 1, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο 525 τ.μ. υψηλής αισθητικής και μοντέρνας σχεδίασης ο επισκέπτης μπορεί να δει από κοντά και να ενημερωθεί για τα μοντέλα της BYD, που διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά, για την plug-in hybrid τεχνολογία που υιοθετείται από το Seal U DM-i, αλλά και για τρία μοναδικά μοντέλα, που παρουσιάζονται για πρώτη φόρα στην Ελλάδα.

BYD Seal U DM-i

Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης: είναι γρήγορο, ισχυρό και αποδοτικό. Αυτό το τρίπτυχο επιτυγχάνεται με την τεχνολογία Super DM της BYD, ως μια εξέλιξη που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού στην τεχνολογία plug-in hybrid.

Αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την BYD προσφέροντας πληθώρα πλεονεκτημάτων, όπως ενεργειακή απόδοση, χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, πολύ καλές επιδόσεις και άνεση. To Seal U DM-i είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις:

Boost με θερμικό σύνολο 1.5 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα (συνδυαστική ισχύς 218 ίππους), με κίνηση στους εμπρός τροχούς.Design με θερμικό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.5 λίτρων και δύο ηλεκτροκινητήρες (συνδυαστική ισχύς 324 ίππους), με κίνηση σε όλους τους τροχούς.Yangwang U8

Το U8 είναι το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής της μάρκας Yangwang. Πρόκειται για ένα πολυτελές plug-in hybrid off-road όχημα. Είναι εξοπλισμένο με πολυάριθμες τεχνολογίες, ενώ οι -σχεδόν- 1.200 ίπποι του εξασφαλίζουν επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,6 δευτερόλεπτα.

Το U8 διαθέτει καινοτόμες λειτουργίες ασφάλειας όπως το Stability Control στην περίπτωση ξαφνικής καταστροφής του ελαστικού, την περιστροφή οχήματος γύρω από τον άξονά του και την ικανότητα πλεύσης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Yangwang U9

Ενσωματώνοντας τις τεχνολογικές καινοτομίες της BYD και αναδεικνύοντας το όραμά της εταιρείας για το μέλλον των ηλεκτρικών supercar, το U9 επαναπροσδιορίζει την εμπειρία οδήγησης. Εφοδιάζεται με δύο βασικές τεχνολογίες: την πλατφόρμα e4 και το DiSus-X Intelligent Body Control System. Αυτές οι τεχνολογίες δημιουργούν τις προϋποθέσεις ώστε το U9 να έχει κορυφαίες επιδόσεις στην πίστα, να είναι άνετο στην καθημερινή οδήγηση αλλά και να προσφέρει «παιχνιδιάρικα» χαρακτηριστικά. Το U9 με τους 4 ηλεκτροκινητήρες έχει συνολική ισχύ άνω των 1.300 PS και οι εκρηκτικές επιδόσεις περιλαμβάνουν το 0-100 σε μόλις 2,36 δλ.

Fangchengbao BAO 5

Το BAO 5, τοποθετείται στην αγορά ως ένα super hybrid off-road SUV και είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνολογίες όπως την πλατφόρμα DMO και το Υδραυλικό Σύστημα Ελέγχου Πλαισίου “DiSus-P”. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου συνδυάζει αρμονικά τη υψηλή αισθητική και τις δυναμικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και ασφάλεια στους χρήστες. Το σύστημα μετάδοσης plug-in hybrid έχει συνολική απόδοση 681 ίππους, ενώ η τετρακίνηση έχει τη δυνατότητα «κλειδώματος» των διαφορικών.

Όλα τα μοντέλα προσφέρονται με πολυετή εγγύηση

Όλα τα μοντέλα BYD συνοδεύονται στάνταρ με πλήρη εγγύηση κατασκευαστή διάρκειας 6 ετών/150.000 χλμ., εγγύηση 8 ετών/200.000 χλμ. για τη μπαταρία, καθώς και εγγύηση 8 ετών/150.000 χλμ. για τον ηλεκτροκινητήρα.

Ελάτε να κάνετε ένα test drive μαζί μας

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες του stand της BYD μπορούν να οδηγήσουν ένα από τα μοντέλα της εταιρείας και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι τα πολλά πλεονεκτήματα, που αυτά προσφέρουν! Οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν το ειδικό κουπόνι από τους Συμβούλους Πωλήσεων της BYD και κατόπιν οδηγούνται στο χώρο -εκτός του κτιρίου- που προορίζεται για τα test drive. Τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα εξής: DOLPHIN, ATTO 3, SEAL, SEAL U, SEAL U DM-i.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό