21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Bugatti άνοιξε νέο εκθεσιακό χώρο στην καρδιά του Μονακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο νέος εκθεσιακός χώρος της Bugatti άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στην καρδιά της Γαλλικής Ριβιέρας, στο Μονακό, σε μια πολύ εμβληματική τοποθεσία που συνδέεται στενά με την ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού της μάρκας και βρίσκεται στο δρόμο που μετατρέπεται σε μέρος της πίστας του Grand Prix της Formula 1 μία φορά το χρόνο.

Το ολοκαίνουργιο “σπίτι” της μάρκας προσφέρει ένα μοναδικό σκηνικό που συνδυάζει τη γαλλική εταιρία με τη διαχρονική ομορφιά και την ιστορία του Μονακό, αναβιώνοντας το ένδοξο ιστορικό παρελθόν που συνέδεε άρρηκτα την Bugatti με το πριγκιπάτο. Ως φόρος τιμής σε αυτή την πλούσια κληρονομιά, ο νέος εκθεσιακός χώρος στεγάζεται στην πίστα Grand Prix της Formula 1 στη διάσημη γωνία La Rascasse κοντά στη διάσημη Louis Chiron virage.
Το Μονακό κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην ιστορίας της Bugatti, καθώς ένα μοντέλο της -η Type 35B, που οδηγούσε ο William Charles Frederick Grover- κέρδισε το πρώτο Grand Prix Circuit de Monaco το 1929. Και ο θρυλικός οδηγός αγώνων της Bugatti, Louis Chiron -που έδωσε το όνομά του στη Chiron- γεννήθηκε στο Μονακό το 1899 και πήρε την πρώτη θέση στο Grand Prix του Μονακό το 1931.

Επιλεγμένοι πελάτες της εταιρίας βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της μάρκας, με την W16 Mistral να ήταν στο επίκεντρο, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση στη Γαλλική Ριβιέρα. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι προσκλήθηκαν να επισκεφθούν τη διάσημη συλλογή του Πρίγκιπα του Μονακό η οποία βρίσκεται μόλις 100 μέτρα μακριά από το χώρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό