12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H beta έκδοση του Google Play Games PC επεκτείνεται σε περισσότερες περιοχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Tα Google Play Games για PC κυκλοφόρησαν ως μέρος μιας περιορισμένης έκδοσης beta φέτος, επιτρέποντας στους χρήστες υπολογιστών Windows να δοκιμάσουν μια επιλογή παιχνιδιών σχεδιασμένων για Android.

Η Google κυκλοφόρησε μια αρχική beta του λογισμικού σε υπολογιστές με Windows μόλις για τρεις περιοχές, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν. Ο γίγαντας αναζήτησης ανακοίνωσε τώρα ότι η beta για παιχνίδια Android στα Windows έχει επεκταθεί στον Καναδά, το Μεξικό, τη Βραζιλία, την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ. Η εταιρεία ανακοίνωσε την επέκταση του προγράμματος δοκιμών beta PC της Google Play Games για παιχνίδια Android σε υπολογιστές με Windows, μέσω μιας ανάρτησης ιστολογίου. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από τίτλους όπως 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom και Evony: The King’s Return.

Η εφαρμογή θα συγχρονίσει ακόμη και την πρόοδο μεταξύ υπολογιστών και κινητών, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε σε διαφορετικές πλατφόρμες, σύμφωνα με την Google.

Ενώ η Google συνεχίζει να προσθέτει τίτλους στον κατάλογο Παιχνιδιών Play για χρήστες Windows , υπάρχουν πλέον πάνω από 80 παιχνίδια διαθέσιμα παγκοσμίως στην υπηρεσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό