19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H Aston Martin σχεδίασε ένα εκπληκτικό σπίτι με θέα το Τόκιο

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι σχεδιαστές της Aston Martin συνεργάστηκαν με έναν Ιάπωνα αρχιτέκτονα και παρουσιάζουν ένα τετραώροφο σπίτι, το πρώτο της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιαπωνία και την Ασία ευρύτερα. Βρίσκεται στην περιοχή Minami Aoyama του Τόκιο και η ολοκλήρωση των εργασιών αναμένεται να ολοκληρωθούν τον Νοέμβριο του 2023.

Το τετραώροφο ακίνητο, έχει ήδη πωληθεί για άγνωστή τιμή, με την ομάδα της Aston Martin να διαμορφώνει και το εσωτερικό, συμπεριλαμβανομένου της επιλογής των επίπλων. Οι ανέσεις του σπιτιού περιλαμβάνουν μια “γκαλερί αυτοκινήτων”, που δεν είναι τίποτα άλλο από ένας φανταχτερός όρος του γκαράζ. Ακόμα, υπάρχει κελάρι κρασιών, home cinema και γυμναστήριο, ενώ η βεράντα στον τελευταίο όροφο προσφέρει θέα στο Τόκιο.
Το εξωτερικό του κτιρίου στη μία πλευρά έχει μαύρα, κατακόρυφα στοιχεία που παρέχουν κάλυψη σε ένα παράθυρο που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της κατασκευής. Ένα άλλο τμήμα έχει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή σε κάθε όροφο, ενώ ένα μπάρμπεκιου με σαλόνι αλλά και γκαζόν βρίσκονται στην οροφή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό