16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Apple αγαπά την μυστικότητα για όσα ετοιμάζει στο μέλλον.

Το μήνυμα του Tim Cook ήταν απολύτως σαφές προς τους υπαλλήλους που επιδίδονται σε διαρροές στοιχείων και εικόνων για τα μελλούμενα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει θέση για εκείνους στην Apple, ενώ ξεκαθάρισε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες να εντοπιστούν. Εξέφρασε, μάλιστα, την βεβαιότητα ότι όλοι όσοι κάνουν διαρροές θα εντοπιστούν στο τέλος.

Η Apple θεωρεί ότι υπήρξαν εκτεταμένες διαρροές πριν από την τελευταία αποκάλυψη των προϊόντων στο πλαίσιο του Apple Event, γεγονός που δεν βρίσκεται κοντά στην φιλοσοφία της εταιρείας. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι διαρροές δεν προέρχονται πάντοτε από μία πηγή, αλλά η Apple εκτιμά ότι ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η ζημιά από τις διαρροές είναι να πάρει μέτρα εγκαίρως, προτού να ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την επόμενη παρουσίαση προϊόντων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό