21.5 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

H Apple αποφάσισε να μας αφήσει να βαθμολογούμε τα apps της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέχρι τώρα δεν μπορούσαν οι κάτοχοι συσκευών Apple να βαθμολογήσουν τις προεγκατεστημένες εφαρμογές της. Η κατάσταση πλέον αλλάζει και η Apple αποφάσισε να επιτρέψει τα reviews των χρηστών στις δικές της εφαρμογές.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να μπουν βαθμολογίες σε εφαρμογές όπως το Apple Maps ή το Mail app, όπως ακριβώς συμβαίνει και σε όλες τις υπόλοιπες εφαρμογές που μπορούν να βρουν οι χρήστες στο App Store. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το να ζητηθούν βελτιώσεις για τις βασικές εφαρμογές που δημιουργεί η Apple.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έτσι θα μπορεί κανείς να δει πώς διαμορφώνονται οι βαθμολογίες των χρηστών στις εφαρμογές της Apple σε σύγκριση με τις εφαρμογές των ανταγωνιστών της, ενώ με μια ματιά μπορεί να διαπιστωθεί πως όλες οι δημιουργίες της Apple δεν φαίνεται να χαίρουν και της απόλυτης εκτίμησης των κατόχων των προϊόντων της…

Σε κάθε περίπτωση, είναι απολύτως σωστό να βαθμολογούνται όλοι με τους ίδιους όρους, εάν θέλει κανείς να μιλά για ίση μεταχείριση σε ένα App Store…

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό