20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

H Τζένη Θεωνά μίλησε για τη ζωή της μετά την μητρότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

H Τζένη Θεωνά μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή με τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και πλάνα από το σπίτι τους.

Ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ζευγάρι από το 2014 και στις 6 Απριλίου του 2019 απέκτησαν τον γιο τους, Αρίωνα, τον οποίο η 39χρονη ηθοποιός αποκαλεί «αδιανόητο έρωτα».

Τζένη Θεωνά: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου, μετά τον ερχομό του παιδιού»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε πριν λίγα 24ωρα η Τζένη Θεωνά στην εκπομπή «Ελένη» και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά-δες» αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και στην αδυναμία που έχει στον 4χρονο γιο της.

«Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Από τη μία λες τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές για τα αυτονόητα. Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, του δυνατού. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», δήλωσε η Τζένη Θεωνά.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου. Δεν το περίμενα, πίστευα ότι θα ήθελα έναν άντρα αυτοκόλλητο. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο. Θέλει δουλίτσα. Όταν ο Δήμος μου λέει είσαι πολύ καλή μητέρα’ ή θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα’ είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω αυτός είναι», κατέληξε η Τζένη Θεωνά.

Θεωνά- Αναστασιάδης: Oι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες τους

Η γνωστή ηθοποιός μοιράζεται συχνά στο Ιnstagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την οικογένειά της. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

Η Θάλεια Ματίκα ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ και ανοίγει το σπίτι της στη Τζένη Θεωνά

H εγκυμοσύνη και η οικογενειακή ζωή

Πριν λίγο καιρό η Τζένη Θεωνά μίλησε στην στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη για τα επαγγελματικά της, τη μητρότητα, τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά και για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη.

https://www.instagram.com/p/COqbPMgswkG

Για την καθημερινότητα με τον σύντροφό της και τον 4χρονο γιο τους η ηθοποιός αποκάλυψε: «Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ τι ακαταστασία είναι αυτή; Δεν τον νοιάζουν αυτά».

Και πρόσθεσε: «Θα ήθελα πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί. Ξεχνάω συνέχεια. Έχω μικρές αναλαμπές μνήμης. Όλη μέρα κάτι ψάχνω, φεύγω από το σπίτι φορτωμένη με πράγματα και πάντα κάτι ξεχνάω στο σπίτι».

H ηθοποιός πήγε πίσω στον χρόνο και στην περίοδο της εγκυμοσύνης της τονίζοντας: «Στην εγκυμοσύνη είχα πάρει 25 κιλά. Είχα έναν άνθρωπο μέσα μου, το μωρό και έναν ακόμη που είχα καταναλώσει. Δεν επανήλθα ποτέ στα κανονικά μου κιλά, δεν μου έκαναν τα ρούχα μου».

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα του Δήμου Αναστασιάδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Τζένη Θεωνά δήλωσε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί».

Η γέννηση του γιου τους

Η Τζένη Θεωνά και Δήμος Αναστασιάδης, υποδέχτηκαν στις 6 Απριλίου 2019 το πρώτο τους παιδί, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, κάτι το οποίο αποκάλυψε τότε μέσω Instagram ο 37χρονος τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/BwAHITgHxSg

«6.4 Καλώς ήρθες! Η πρώτη μέρα της καινούριας μας ζωής. Η πιο ευτυχισμένη όλων.💙», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ του ο γνωστός τραγουδιστής.

Το σπίτι της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη με την υπέροχη θέα

Μια μονοκατοικία στου Παπάγου, ακριβώς κάτω από τους πρόποδες του Υμηττού έχει γίνει το κέντρο της οικογενειακής τους ευτυχίας. Η ηθοποιός Τζένη Θεωνά και ο τραγουδιστής Δήμος Αναστασιάδης, ζουν εκεί τα τελευταία 4 χρόνια μαζί με τον γιο τους Αρίωνα. Το ζευγάρι έχει παρέμβει στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση, κάνοντας τον χώρο που μένουν άνετο, λειτουργικό και συνάμα elegant.

https://www.instagram.com/p/CEOW1-OMXXY

Το σπίτι αποτελεί μία από τις κλασσικές κατοικίες που οικοδομήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στην περιοχή, είναι φωτεινό και διαθέτει μία μοναδική θέα. Η ταράτσα για τον μικρό Αρίωνα είναι ένας τέλειος παιδότοπος, τώρα που έχει μεγαλώσει και το hot spot του σπιτιού τα θερμά βράδια του καλοκαιριού, καθώς απολαμβάνουν τη δροσιά του βουνού. Το λευκό μάρμαρο κυριαρχεί παντού στο σπίτι και για αυτό το λόγο η Τζένη έχει φροντίσει να σπάει την χρωματική μονοτονία με τον καφέ και τον μπλέ καναπέ στο άνετο σαλόνι, διακοσμημένο με μεγάλους καθρέπτες και μία βιβλιοθήκη στο χρώμα του ανοιχτού ξύλου.

Η εσωτερική μαρμάρινη σκάλα έχει επενδυθεί και οδηγεί στα υπνοδωμάτια. Είναι και το σημείο που η ηθοποιός προτιμά πάντα για μία selfie. Αυτή η σκάλα δίνει ωστόσο μία δόση κλασσικής αρχιτεκτονικής στο σπίτι, που θυμίζει τις μονοκατοικίες της περιοχής την δεκαετία του ’70.

https://www.instagram.com/p/CdnebIRsQq3

Η κουζίνα είναι απλή με ανοιχτόχρωμα κλασσικά ντουλάπια και άσπρα πλακάκι. Ήταν και αγαπημένο σημείο για τον Αρίωνα όταν ήταν μικρότερος σε ηλικία για να είναι κοντά στην μαμά του.

κεντρικής: jennytheona



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό