18.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Κυριακή 6/3 όλα τα ανοιχτά ζητήματα θα κλείσουν και θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα στην τελευταία αγωνιστική της Super League γι’ αυτό οι 94,6 είναι η μοναδική επιλογή. 

Με κοινή ώρα έναρξης σε όλους τους αγώνες στις 19:00, οι κρίσιμες αναμετρήσεις κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο για τη «μάχη» της Ευρώπης όσο και για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και για τις βαθμολογίες που θα διαμορφωθούν εξ αρχής σε play off και play out. 

Το ποδοσφαιρικό… overdose αρχίζει από νωρίς με τα τελευταία νέα όλων των ομάδων και τις συνδέσεις με τα επτά γήπεδα μέχρι τη στιγμή της σέντρας, που σε παράλληλη σύνδεση η «λεπτό προς λεπτό» ενημέρωση θα μεταφέρει όλη τη δράση του πρωταθλήματος. 

Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Άρης φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης. Παράλληλα στο Περιστέρι αγωνίζονται Ατρόμητος – Παναθηναϊκός και λίγα χιλιόμετρα μακριά ο Ιωνικός με τον Παναιτωλικό. Όμως και στα ματς της επαρχίας κρίνονται πολλά, με τις μονομαχίες Λαμία – ΠΑΟΚ, ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης και Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα να συμπληρώνουν το παζλ της 26ης αγωνιστικής. 

Αμέσως μετά το… τρίτο ημίχρονο συνεχίζεται στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM και θα είναι πλούσιο με σχόλια, ρεπορτάζ, αναλύσεις και φυσικά εκπομπές, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους ακροατές. 

Άκουσε όλη την αγωνιστική δράση, στον bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google Newsκαι μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό