20.5 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

H Τατιάνα Μπλάτνικ έσπασε τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ

Ειδήσεις Ελλάδα

«Το μήνυμά μου προς όσους αντιμετωπίζουν αντιξοότητες είναι να θυμούνται ότι ποτέ δεν είμαστε πραγματικά μόνοι», ανέφερε η κυρία Μπλάτνικ.

Έπειτα από 14 χρόνια γάμου η Μπλάτνικ  και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ ακολούθησαν χωριστούς δρόμους, βάζοντας τέλος στον γάμο τους, με την επιχειρηματία να μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Τατιάνα Μπλάτνικ/Eurokinissi

Για το διαζύγιο με τον Νικόλαο, είπε: «Εκείνο το διάστημα έμαθα επίσης τη σημασία να επιτρέπει κανείς στον εαυτό του να αισθάνεται, να θρηνεί, να επεξεργάζεται τα συναισθήματά του και να προχωράει μπροστά με συμπόνια προς τον εαυτό του. Μέσα από αυτές τις προκλήσεις κατάλαβα ότι ενώ δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι συμβαίνει, μπορούμε να επιλέξουμε πώς θα αντιδράσουμε. Προχωράω μπροστά με ελπίδα, γνωρίζοντας ότι ακόμη και τις πιο σκοτεινές μέρες υπάρχει πάντα φως και η ευκαιρία να εξελιχθούμε».

Νικόλαος-Τατιάνα Μπλάτνικ/φωτό αρχείου Eurokinissi

Η Τατιάνα Μπλάτνικ σχολίασε και το πώς χειρίζεται την παραβίαση της ιδιωτικότητάς της:

«Δεν αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον για τη ζωή μου ως παραβίαση, αλλά ως τιμή. Γι’ αυτό προσπαθώ πάντα να ανταποκρίνομαι με καλοσύνη. Φυσικά, όταν ιδιωτικά θέματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ή όταν διαδίδονται φήμες, μπορεί να είναι πρόκληση η διαχείρισή τους, αλλά είναι μέρος της ζωής που έχω επιλέξει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό