28.5 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

H στοργική αγκαλιά του Νικολαΐδη στον Μπακασέτα μετά το ιστορικό «διπλό» στο Γουέμπλεϊ []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική Ελλάδος έγραψε ιστορία και σόκαρε το ποδοσφαιρικό πλανήτη, επικρατώντας με 2-1 της Αγγλίας μέσα στο Γουέμπλεϊ. Σε ένα βράδυ όμως που το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον χαμό του Τζόρτζ Μπάλντοκ να είναι ακόμα νωπός στο μυαλό των διεθνών συμπαικτών του.

Χαρακτηριστικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι οι Έλληνες παίκτες δεν μπόρεσαν να χαρούν με την τεράστια επιτυχία τους, κάτι που ήταν ολοφάνερο στα μουντά ή δακρυσμένα πρόσωπά τους στην λήξη του παιχνιδιού.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας, Τάσος Μπακασέτας, ήταν εμφανέστατα φορτισμένος, ενώ βρήκε μια μικρή παρηγοριά στην αγκαλιά του Ντέμη Νικολαΐδη, όπως φάνηκε και στο βίντεο που δημοσίευσε το Sky Sports στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο φιλοξενήθηκαν και δηλώσεις του Δημήτρη Πέλκα, με τον Έλληνα εξτρέμ να αναφέρεται στον αδικοχαμένο Τζόρτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sky Sports:

«Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στη ζωή, το ποδόσφαιρο έρχεται δεύτερο. Το σημαντικό είναι ότι ο φίλος μας, ο Τζορτζ, έφυγε από τη ζωή. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ήμουν σίγουρος ότι σήμερα θα ήταν μαζί μας και θα πανηγύριζε μαζί μας αυτή τη νίκη. Δεν θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο, αυτή η μέρα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Δεν μπορούσαμε να γελάσουμε, να μιλήσουμε, ούτε καν να φάμε στο ξενοδοχείο. Αυτή η νίκη είναι για εκείνον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό