20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H σπέσιαλ έκδοση των 7 εκατ. ευρώ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Pagani συνεχίζει την αρκετά αποδοτική για τον ίδιο τακτική να βγάζει ειδικές εκδόσεις των αυτοκινήτων του, κάτι που κάνει επανειλημμένως και με την Huayra.
Η νέα έμπνευση αφορά μία έκδοση με μακριά ουρά, και με την ονομασία Huayra Codalunga. Πρόκειται για επιθυμία δύο πελατών της εταιρίας, οι οποίοι συνεργάστηκαν με το ειδικό τμήμα της εταιρίας που φτιάχνει τα one-off μοντέλα.

Θα κατασκευαστούν μόλις πέντε κομμάτια, το κάθε ένα εκ των οποίων αποτιμάται στα 7 εκατομμύρια ευρώ (και έχουν πωληθεί όλα βεβαίως).

Η έκδοση αυτή αντλεί την έμπνευσή της από τα αυτοκίνητα με τις μεγάλες ουρές που έτρεχαν στο Λε Μαν την δεκαετία του 1960. Η εκκίνηση του project έγινε το 2018 και χρειάστηκαν πάνω από δύο χρόνια για να οριστικοποιηθεί το σχέδιο.

Κάτω από το μεγάλο πίσω καπό βρίσκεται ο γνωστός V12 κινητήρας με απόδοση 851 ίππους και 1.100 Νm ροπή. Όλο το πίσω μέρος είναι ανοιχτό, με μία νέα ειδική εξάτμιση και χρήση ελαφρών υλικών που κατεβάζει το βάρος στα 1.290 κιλά.

Ο Pagani δεν έχει ανακοινώσει ακόμα πότε θα ξεκινήσουν οι παραδόσεις στους πελάτες του. Άλλωστε αν έχεις 7 εκατομμύρια να ξοδέψεις για ένα αυτοκίνητο, μάλλον έχεις πολλά περισσότερα χρήματα για να περνάς ωραία τον χρόνο σου μέχρι να το παραλάβεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό