27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

H Σελίν Ντιόν θα τραγουδήσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων – Η αστρονομική αμοιβή της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σελίν Ντιόν, παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, φαίνεται ότι θα επιστρέψει στη σκηνή και μάλιστα στο πλαίσιο της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το Page Six, επιβεβαιώνεται η είδηση που διέρρευσε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με αφορμή την άφιξη της τραγουδίστριας στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του πρακτορείου αναφέρει ότι η Σελίν Ντιόν θα πει ένα τραγούδι στην τελετή έναρξης, ύστερα από τρία χρόνια αποχής, λόγω της μάχης της με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η διάσημη καλλιτέχνης αν και θα πει ένα κομμάτι, θα λάβει το τεράστιο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Σελίν Ντιόν σε πρόσφατες δηλώσεις της υπογράμμισε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις, αλλά όταν την ρωτούσαν σχετικά με τις φήμες ότι θα τραγουδήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν έδινε καμία απάντηση στους δημοσιογράφους.

Η σπουδαία τραγουδίστρια θέλει να επιστρέψει στη σκηνή εδώ και πάρα πολύ καιρό, παρά το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, από το οποίο πάσχει και το οποίο τη δυσκολεύει ακόμα και στη φωνή της.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της τον Μάρτιο: «Η προσπάθεια να ξεπεράσω αυτή την αυτοάνοση διαταραχή ήταν μια από τις δυσκολότερες εμπειρίες της ζωής μου, αλλά παραμένω αποφασισμένη να επιστρέψω μια μέρα στη σκηνή και να ζήσω μια όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ζωή. Είμαι βαθιά ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη από τα παιδιά μου, την οικογένειά μου, την ομάδα μου και όλους εσάς!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό