27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου έγινε 47 και αποδεικνύει με μια φωτογραφία ότι η ηλικία είναι απλά αριθμός

Ειδήσεις Ελλάδα

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλείνοντας τα 47 της χρόνια τα έχει βρει με τον εαυτό της, διαθέτει ένα άψογο σώμα και έχει βρει αυτό που της ταιριάζει.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια κλείνοντας τα 47 και κυριολεκτικά είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια είναι σε μια πολύ δημιουργική φάση στη ζωή της και φαίνεται να απολαμβάνει κάθε στιγμή είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στον προσωπικό με την οικογένειά της.

Μάλιστα χθες το βράδυ η ίδια μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός κλείνοντας τα 47 της χρόνια τα έχει βρει με τον εαυτό της, διαθέτει ένα άψογο σώμα και έχει βρει αυτό που της ταιριάζει. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε και ένα από τα τελευταία story που έκανε η ίδια, φορώντας το μαγιό της.

Η φωτογραφία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με τη μεγάλη της κόρη δείχνει ότι βρήκε τον «δάσκαλό» της

Μάλιστα στη συγκεκριμένη φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«47 let’s do this»

Αργότερα μάλιστα η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να κάνει και ένα μικρό πάρτι στον εαυτό της, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της μόνη της στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με ένα γλυκό που έγραφε, “Χαρούμενα γενέθλια” ενώ πρόσθεσε το hastag, “μόνη στην Κρήτη”, θέλοντας να δηλώσει ότι περνά εκείνη τη μέρα μόνη σβήνοντας τη τουρτα της στο δωμάτιο.

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της έκανε και μια άλλη ανάρτηση και έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram

«Σήμερα σταμάτησα για λίγο το μυαλό μου και του είπα τι να κάνει. “Δες όλα τα πράγματα που πάνε καλά. Όλα τα θαύματα που δημιούργησες. Όλα τα γεγονότα που έφτιαξες από τη δύναμη της θέλησης σου.

Όλους τους ανθρώπους που έμειναν μαζί σου όταν ήσουν στα χειρότερα σου. Όλους αυτούς που ανοίγουν την αγκαλιά τους για να κρυφτείς όταν νιώθεις μοναξιά”. 47 χρόνια σ’ αυτή τη ζωή. Και τι γεμάτη ζωή! Ευχαριστώ!».

https://www.instagram.com/p/C9kLZMwsPWm/Oι αμέτρητες ευχές και η εύστοχη ερώτηση της Δέσποινας Καμπούρη

Φυσικά όπως ήταν λογικό οι ευχές κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν αμέτρητα με πολύ μεγάλη εκδήλωση αγάπης από όλους τους φίλους της ηθοποιού. Ωστόσο αυτό που ξεχωρίσαμε καθώς είχαμε την ίδια απορία ήταν και το σχόλιο της Δέσποινας Καμπούρη η οποία έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:

«47 ή 27; Χρόνια Πολλάα!»

Αναστασοπούλου: Μας δείχνει την λειτουργική κουζίνα του σπιτιού της

Δες παρακάτω κάποιες από τις ευχές που έδωσαν στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου:



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό