29.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

H ομιλία του αρχηγού Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομιλία του Τάσου Μπακασέτα στα αποδυτήρια του Γουέμπλεϊ πριν την έναρξη του ματς με την Αγγλία. Συγκλονιστικός ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», πήρε τον λόγο και στάθηκε φυσικά στον Τζορτζ Μπάλντοκ και όλα όσα πρέπει να γίνουνε μέσα στο γήπεδο προκειμένου να τιμήσουν οι Έλληνες διεθνείς την μνήμη του 31χρονου.

Διαβάστε την ομιλία του αρχηγού της Εθνικής:

«Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φθάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και αυτό θα το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Πολλοί από μας ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν. Ο Τζορτζ ήταν το παράδειγμα για αυτή την ομάδα και έδινε την ψυχή του.

Έβαζε την ομάδα πάνω απ’ όλους και θυσίαζε ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα και σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από μας θα θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε, όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε, πάμε…».

Στους δηλώσεις του, μετά το ματς, ο Μπακασέτας είπε για τον θρίαμβο επί της Αγγλίας:

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος.

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό