24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

H Ναυτεμπορική μεταφέρει live τον παλμό από τη Θεσσαλονίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η 88η διοργάνωση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αποτελεί για μία ακόμη χρονιά ένα πολυσήμαντο, θεσμικό εκθεσιακό γεγονός που είναι συνυφασμένο με την ιστορία της πολιτικής, της οικονομικής αλλά και της πολιτιστικής ανάπτυξης της χώρας, όπως και της Ευρώπης γενικότερα.

Η φετινή διοργάνωση, με την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας ως τιμώμενη χώρα, θα φιλοξενήσει πλήθος Β2Β και Β2C γεγονότα, καθώς και ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

Η Ναυτεμπορική, με την 100ετή της παρουσία στα οικονομικά δρώμενα της εγχώριας και διεθνούς Αγοράς, θα φιλοξενήσει στο πλήρως εξοπλισμένο στούντιό της (Περίπτερο 8, Stand 17) στελέχη όλων των κλάδων, όπου και θα συζητηθούν θέματα όπως τα νέα τεχνολογικά μέσα, η καινοτομία και η βιώσιμη ανάπτυξη.

Έμφαση θα δοθεί στις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, καθώς και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ο κάθε καλεσμένος μας ξεχωριστά, με τη μοναδική του οπτική γωνία, θα καταθέσει προσωπικές απόψεις πάνω σε εξιδεικευμένα θέματα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις και αναλύσεις γύρω από τη ΔΕΘ.

Παρακολουθήστε το live πρόγραμμα του Νaftemporiki TV και όλα τα βίντεο με τις συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό