14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H νέα σειρά Galaxy A είναι εδώ και είναι Awesome

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung δημιουργεί smartphones τα οποία ξεχωρίζουν για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, την εμφάνιση και το χαρακτήρα τους αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις που φέρνουν και γίνονται προσβάσιμες σε όλους! Έτσι και τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G είναι εδώ και ενσωματώνουν έναν νέο ισχυρό επεξεργαστή, σετ καμερών με τεχνητή νοημοσύνη, λαμπερή οθόνη η οποία αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια αλλά και μια μπαταρία με αυτονομία δύο ημερών.

Εμφάνιση και στυλ

Με την πρώτη ματιά το Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G ξεχωρίζουν για τον αέρα φρεσκάδας που φέρνει, μιας και οι αποχρώσεις σε Awesome black, Awesome white, Awesome blue και Awesome peach, του προσδίδουν ένα νεανικό ύφος. Η προστασία στην οθόνη από Gorilla Glass 5, η αντοχή σε σκόνη και στο νερό με πιστοποίηση IP67*, για διάστημα μισής ώρας σε βάθος 1 μέτρου, το κάνουν ανθεκτικό σε δύσκολες καταστάσεις, που συνήθως οι περισσότεροι μπορούμε να βρεθούμε ανά πάσα στιγμή.

Οθόνη που ξεχωρίζει

Η προστασία Gorilla Glass 5 δίνει ανθεκτικότητα στη SUPER Amoled οθόνη των 6.5 ιντσών για το Galaxy A53 5G και των 6.4 ιντσών για το Galaxy A33 5G, οι οποίες είναι πολύ ευανάγνωστες ακόμα και κάτω από έντονο φωτισμό, διαθέτουν ανάλυση Full HD+ 1080×2400 pixel, αλλά και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και 90Hz αντίστοιχα, έτσι ώστε κάθε αντικείμενο που απεικονίζεται στην οθόνη, κάθε scrollάρισμα και κάθε μας κίνηση, να ξεχειλίζουν από ομαλότητα και ταχύτητα. Εκτός αυτών, η αυτονομία των συσκευών που πλέον φτάνει τις 2 ημέρες με τις μπαταρίες των 5000mAh που υποστηρίζουν 25W Super Fast Charging και φτάνουν στο 50% με 30 λεπτά φόρτισης, θα μας δώσει ακόμα περισσότερο χρόνο να βλέπουμε τις αγαπημένες μας σειρές και ταινίες, να παίζουμε τα games και να χειριζόμαστε τις σελίδες στο internet, πιο όμορφα από ποτέ.

Εσωτερική ομορφιά

Στο εσωτερικό της νέας Samsung Galaxy A series θα βρούμε οκταπύρηνο επεξεργαστή, ενώ συγκεκριμένα για το Galaxy A53 5G, τον Exynos 1280 αρχιτεκτονικής 5nm, ο οποίος εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και ενισχυμένο multitasking που δε “ρίχνει” τη συνολική απόδοση της συσκευής, ενώ σε συνδυασμό με τα 6GB RAM (επεκτάσιμα μέχρι τα 16GB μέσω virtual ram για το Galaxy A53 5G και 8GB για το Galaxy A33 5G που προσφέρονται και στις δύο συσκευές, τότε η χρήση τους θα είναι μια ευχάριστη εμπειρία για οποιαδήποτε χρήση τους. Επιπλέον, θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης προσφέρεται στα 128GB/256GB με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 1TB με τη χρήση καρτών microSD.

Σε άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας Galaxy A series, έχουμε αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο κάτω από την οθόνη, λειτουργικό σύστημα Android 12 και 4 χρόνια αναβαθμίσεις έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε τις τελευταίες αναβαθμίσεις διαθέσιμες και τη συμβατότητα με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά, εξασφαλισμένη.

Αναβαθμισμένες κάμερες με AI

Η τετραπλή κάμερα των Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G εκμεταλλεύεται τη δυναμική του νέου οκταπύρηνου επεξεργαστή των 5nm και μέσω της τεχνητής νοημοσύνης το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και τα ανεβάζει ψηλά τον πήχη της ποιότητας με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τη σειρά Samsung Galaxy S, όπως το βελτιωμένο night mode το οποίο συνθέτει 12 φωτογραφίες σε μια έτσι ώστε η λήψη να φαίνεται πιο φωτεινή αλλά και με λιγότερο θόρυβο. Στον τομέα των , σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ο ρυθμός των καρέ ρυθμίζεται αυτόματα έτσι ώστε τα να φαίνονται φωτεινά και καθαρά. Επίσης, όσον αφορά τις φωτογραφίες, υπάρχει η λειτουργία Object eraser με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να αφαιρέσουμε τους επίδοξους photo bombers από τις φωτογραφίες, έτσι ώστε να μένει η χαρά της στιγμής αναλλοίωτη.

Αναφορικά με τις κάμερες της νέας Samsung Galaxy A series, το Galaxy A53 5G διαθέτει τετραπλή κάμερα που αποτελείται από την κύρια κάμερα στα 64MP (f/1.8) με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) και τεχνολογία VDIS η οποία φροντίζει για την απεικόνιση ακόμα πιο καθαρών φωτογραφιών, ενώ η selfie κάμερα των 32MP (f/2.2), φροντίζει να βγάζουμε selfies υψηλής ποιότητας αλλά και καθαρές κλήσεις. Οι υπόλοιπες κάμερες στην πλάτη της συσκευής αποτελούνται από μια ultra wide στα 12MP (f/2.2), μια depth των 5MP (f/2.4) αλλά και μια macro των 5MP (f/2.4). Όσον αφορά το A33 5G, αυτό έρχεται εφοδιασμένο με selfie κάμερα στα 13MP (f/2.2), κύρια κάμερα στα 48MP (f/1.8) με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για ομαλές λήψεις, ultra wide στα 8MP (f/2.2), depth κάμερα στα 2MP (f/2.4) και macro κάμερα στα 5MP (f/2.4), με τα αποτελέσματα στις λήψεις μας να μην αφήνουν κανέναν παραπονεμένο.

Η νέα σειρά Galaxy A series με τα Galaxy A53 5G και Galaxy A33 5G φέρνει premium χαρακτηριστικά που συναντάμε στη σειρά Samsung Galaxy S, τα οποία θα τα κάνουν ξεχωριστά για την ποιότητα που προσφέρουν σε λειτουργίες και δυνατότητες, με τη Samsung να δείχνει πως θέλει ο καθένας μας να έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη δυναμική αυτών των συσκευών, με τον τρόπο που γνωρίζει ίσως καλύτερα από όλους.

* Τα Galaxy A53 5G και Α33 έχουν πιστοποίηση IP67. Οι δοκιμές έγιναν σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1 μέτρο, έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για την παραλία, χρήση σε πισίνα και νερό με σαπουνάδα. Ασφαλές μόνο σε χαμηλή πίεση νερού. Η υψηλή πίεση νερού, όπως το νερό της βρύσης ή το ντους μπορεί να προκαλέσει βλάβη στη συσκευή.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Μ.Α.Ε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό