16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

H Κate Middleton είναι η μαμά που όλοι θέλουμε και το απέδειξε σε ένα απίθανο περιστατικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα αστείο περιστατικό φανέρωσε πόσο υπέροχη είναι η Kate σαν άνθρωπος μακριά από τις κάμερες και τα φώτα του Παλατιού.

Η Kate Middleton δεν είναι μαμά μόνο των τριών παιδιών της, είναι μια γυναίκα που έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα φροντίδας και ευθύνης κι αυτό φαίνεται και στον τρόπο που συμπεριφέρεται στον κόσμο γύρω της ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες.

H Κate που νοιάζεται

Αυτή τη φορά, η αποκάλυψη ήρθε από έναν δημοσιογράφο, ο γιος του οποίου έδρασε σαν κατάσκοπος χωρίς να το θέλει.

Όπως ήδη γνωρίζεις, η Middleton βρέθηκε στους αγώνες Κοινοπολιτείας στο Birmingham και για να μετακινηθεί ταξίδεψε με τρένο. Στο τρένο βρέθηκε ο δημοσιογράφος Matthew Syed με τον γιο του και υπήρξε ένα περιστατικό που έκανε εντύπωση στον δημοσιογράφο.

Ο ίδιος έπρεπε να μπει στο μπάνιο και ο γιος του Ted παρέμεινε έξω να τον περιμένει στον διάδρομο του τρένου. Η Middleton είδε το αγόρι μόνο του, ανησύχησε μήπως έχει χαθεί και έσπευσε να τον ρωτήσει αν χρειάζεται βοήθεια.

Ο μικρός εξήγησε πως περιμένει τον μπαμπά του ενώ ο δημοσιογράφος έσπευσε να χαιρετήσει την ευγενική κυρία, μόνο για να δει πως αυτή δεν ήταν άλλη από τη μελλοντική σύζυγο – βασίλισσα της Βρετανίας.

Ο δημοσιογράφος εξήγησε την έκπληξη που ένιωσε ενώ όταν ρώτησε τον γιο του αν κατάλαβε ποια ήταν η γυναίκα που τον βοήθησε, εκείνος δεν είχε ιδέα.

ΟMatthew εξήγησε πως άκουσε το ζευγάρι να γελάει και να διασκεδάσει και εξήγησε πως εκτίμησε το γεγονός πως η δούκισσα δεν είχε ιδέα πως μιλούσε με το παιδί ενός δημοσιογράφου.

«Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα της και την αίσθηση καθήκοντος που νιώθει εκείνη», είπε ο δημοσιογράφος.

Πρόσφατα, η Kate βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο για τις σπατάλες της σε ταξίδια.

Φαρμακερό το ταξίδι της Καραϊβικής

Το ταξίδι που έκαναν ο William και η Kate στις αρχές του χρόνου, ήταν το πιο πολυδάπανο έξοδο της οικογένειας. Στοίχισε 226 χιλιάδες λίρες για να τονωθεί το κύρος της μοναρχίας, την στιγμή που η χώρα έχει ήδη αποφαίσει να μην είναι πια μέλος της Κοινοπολιτείας. Δεύτερο έρχεται το ταξίδι του πρίγκιπα Κάρολου στα Barbados, για να παραβρεθεί μαζί με την Rihanna επίσης στην τελετή ανεξαρτητοποίησης. Και όλοι απορούν γιατί έπρεπε να βρεθούν σε χώρες που πια η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει καμία εξουσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό