30.2 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

H εξαφάνιση τουρίστα που έφερε το «Φως στο τούνελ» στα κορυφαία trends του Twitter/Χ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χθεσινή εκπομπή είχε για ακόμα μια βραδιά πολύκροτες υποθέσεις αλλά και νέα στοιχεία.

H προτελευταία εκπομπή για το «Φως στο τούνελ» και την παρουσιάστρια του Μega, τα είχε όλα και οι τηλεθεατές το χθεσινό βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις.

Η χθεσινή εκπομπή είχε για ακόμα μια βραδιά πολύκροτες υποθέσεις αλλά και νέα στοιχεία μέσα από την έρευνα που έκανε η ομάδα της εκπομπής.

H Αγγελική Νικολούλη αφού καλησπέρισε τους τηλεθεατές ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι μιας εξαφάνισης που προσήλωσε τους τηλεθεατές και για ακόμα ένα επεισόδιο έκανε το «Φως στο τούνελ» να τρεντάρει στις πρώτες θέσεις του Τwitter.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Twitter, επεσήμανε πως η ομάδα της εκπομπής κάνει σημαντική έρευνα για να αποκαλυφθεί το μυστήριο:

«Το Τούνελ φέρνει στοιχεία στο φως που προκαλούν ανατριχίλα»

Συγκεκριμένα ένα από τα θέματα προσέγγισε χθες η εκπομπή ήταν και η εξαφάνιση «θρίλερ» Αμερικανού του Άλμπερτ Κάλιμπετ στην Αμοργό.

Με κόκκινα η Νικολούλη στην εκπομπή για την Πισπιρίγκου και το #fosstotounel ήταν πρώτο στο Twitter

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή όλα ξεκίνησαν όταν ο τουρίστας από την Αμερική ξεκίνησε για πεζοπορία από την Αιγιάλη με κατεύθυνση προς Κατάπολα της Αμοργού. Καθώς οι ώρες περνούσαν ο αγνοούμενος δεν ειχε δώσει σημεία ζωής. Ο άντρας ήταν φιλοξενούμενος` στο νησί από έναν φίλο του. Ο Έλληνας φίλος του βλέποντας ότι δεν είχε επικοινωνήσει μαζί τουo Άλμπερτ Κάλιμπετ, άρχισε να ανησυχήσει. Μετά από αρκετές ώρες απουσίας αποφάσισε να δηλώσει την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της Αμοργού.

Στο νησί υπήρξε άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, με Πυροσβεστική, Αστυνομία, ελικόπτερο και drone να χαρτογραφούν την περιοχή.

Φως στο Τούνελ: Η σπόντα της Νικολούλη και το ριγέ κόκκινο κοστούμι έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Η παρουσιάστρια λοιπόν, ήρθε σε επικοινωνία το βράδυ της Παρασκευής με τον φίλο του 59χρονου ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή:

«Το γνώριζε το νησί πολύ καλά, πήγαινε πολλά χρόνια, πάνω από 10. Τον ξέρει πάρα πολύς κόσμος. Του είχα πει ότι έχει πολλή ζεστή, όμως έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα, δε θα άλλαζε γνώμη με αυτό που του έλεγα εγώ.

Δε δόθηκαν στοιχεία που αφορούν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, αλλά δεν έγιναν έρευνες γενικότερες. Τα τηλέφωνά του ήταν σε κάποιο σημείο στης Αμοργού για πολλές ώρες. Έχουν έρθει αστυνομικοί από τις ΗΠΑ για να βοηθήσουν, ήρθαν άλλοι 2 φίλοι εχθές, 3 συγγενείς προχθές, έρχονται και άλλοι. Τους φαίνεται αδιανόητο ότι δεν έχουν δοθεί τα προσωπικά στοιχεία, θα έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα παραπάνω.εμείς πλέον υποψιαζόμαστε ότι κάτι άλλο συμβαίνει, δεν είναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή. Δεν μπορεί να χάθηκε επειδή απλά έχασε τον δρόμο»

Η υπόθεση αυτή όπως ήταν λογικό άγγιξε τους τηλεθεατές και πολλούς χρήστες του Twitter οι οποίοι έγραψαν για την υπόθεση:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό