20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

H «διαβολοβδομάδα» του Ολυμπιακού με super προσφορά*

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε την super προσφορά για τη… διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Η κανονική διάρκεια της Euroleague μπαίνει στην τελική ευθεία, με 13 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωσή της. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την… μισή δουλειά που απαιτείται για να βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης με ρεκόρ 14-7 έως τώρα. Μάλιστα, η εν λόγω επίδοση τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας και του δίνει ένα μικρό ψυχολογικό αβαντάζ για την πολύ απαιτητική «διαβολοβδομάδα».

Αρχικά το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (31/01, 19:45) και εν συνεχεία περιμένουν την Εφές στο κατάμεστο ΣΕΦ. Σε αμφότερους τους αγώνες, μοναδικός στόχος είναι το «ροζ φύλλο» αγώνα. Και οι δύο τουρκικές ομάδες βρίσκονται σε περίεργο μομέντουμ, παρουσιάζοντας μεταπτώσεις στην απόδοσή τους. Αντιθέτως, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι σταθεροί και έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Η Novibet στην προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών της και θέλοντας να προσφέρει την κορυφαία εμπειρία παιχνιδιού, λανσάρει μία μοναδική προσφορά* για τις δύο αναμετρήσεις του Ολυμπιακού αυτή την εβδομάδα! Η προσφορά* θα είναι διαθέσιμη έως την Παρασκευή στις 21:00 (03/02).

Super προσφορά* για την «διαβολοβδομαδα» της Euroleague!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό