28.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

H Γη της Ελιάς: Βγαίνει το διαζύγιο Λυκούργου και Χάιδως

Ειδήσεις Ελλάδα

H Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευής παίρνει αναβολή για δύο χρόνια από τον στρατό και επιστρέφει στη Μάνη.

Μάλιστα, συνεχίζει να φλερτάρει και με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Συγχρόνως, έπειτα από προτροπή της Αρετής, η Αντωνία πηγαίνει στο καφενείο και αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη ότι είχε κάνει σύμφωνο συμβίωσης με την Αλκμήνη. Εν τω μεταξύ, η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη, την ώρα που οι ετοιμασίες για τον γόμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται.

Το ζευγάρι κάνει μπότσελορ πάρτι πριν από τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα, καθώς έρχεται κοντά με την Αριάδνη, ενδίδοντας στο ενδιαφέρον του για εκείνη. 0 χρόνος κυλάει και η ημέρα του γάμου φτάνει! 0 Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο, ενώ η παρουσία της Λουκίας εκεί θορυβεί τη Χάιδω. Μάλιστα, ενοχλείται που η γυναίκα κάθεται δίπλα στον πρώην άντρα της, ενώ η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν.

Ακολουθεί το γλέντι του γάμου και ο Πότης με την Άννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, ενώ η Αριάδνη ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο. Την ίδια ώρα, η απουσία του Δημοσθένη βάζει την Ασπασία σε σκέψεις ότι μπορεί να την απατάει. Παράλληλα, το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως βγαίνει και ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό