24.8 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

H ασυνήθιστη αλλαγή στο χέρι της Κέιτ που παρατήρησαν οι royals – Σημάδι μιας «νέας αρχής»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια απροσδόκητη εμφάνιση έκανε την Πέμπτη (11/10) η Κέιτ Μίντλετον στο πλευρό του συζύγου της πρίγκιπα Ουίλιαμ, σε μια επίσκεψη στο Σάουθπορτ, όπου πραγματοποίησαν μια ιδιωτική συνάντηση με τις οικογένειες που θρηνούν τρία παιδιά που σκοτώθηκαν σε μια επίθεση με μαχαίρι τον περασμένο Ιούλιο. Αυτή ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας από τότε που ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της και σταδιακά άρχισε να επιστρέφει στα καθήκοντά της.

Οι θαυμαστές της Κέιτ δεν μπορούσαν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους μόλις αντίκρισαν την πριγκίπισσα να περπατάει δίπλα στον σύζυγό της στο Σάουθπορτ. Τα social media «κατακλίστηκαν» από μηνύματα χαράς με τους χρήστες να εγκωμιάζουν την εμφάνιση της και να ζητούν περισσότερες δεσμεύσεις στο μέλλον. «Χαίρομαι που τη βλέπω έξω και χαμογελάει και δείχνει καλά, συνεχίζει να μεταδίδει αγάπη και φαίνεται να είναι καλά στην υγεία της. Της εύχομαι τα καλύτερα όπως και για την οικογένειά της» έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος έγραψε «Ναι, Κάθριν. Γύρισες. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, ένα ανάλαφρο βήμα και περισσότερη ζωντάνια στις μπούκλες σου από ποτέ».

We continue to stand with everyone in Southport. Meeting the community today has been a powerful reminder of the importance of supporting one another in the wake of unimaginable tragedy. You will remain in our thoughts and prayers. W & C pic.twitter.com/CP2DXJaqW2

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) October 10, 2024

Ωστόσο, υπήρξαν και οι «αετομάτηδες» θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας που παρατήρησαν μια αλλαγή στο αριστερό χέρι της πριγκίπισσας. Συγκεκριμένα αντί να φορέσει το δαχτυλίδι αρραβώνων της -εκείνο που χάρισε ο πρίγκιπας, τότε, Κάρολος στην Νταϊάνα στον δικό τους αρραβώνα- η Κέιτ Μίντλετον επέλεξε ένα νέο δαχτυλίδι, το οποίο σύμφωνα με την Daily Express λέγεται «δαχτυλίδι αιωνιότητας».

Οι βασιλικοί θαυμαστές που παρατήρησαν αμέσως την αλλαγή στα κοσμήματά της ισχυρίστηκαν ότι το δαχτυλίδι αυτό, το οποίο είναι πιθανότατα δώρο από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, θα μπορούσε να είναι το σημάδι μιας «νέας αρχής» τώρα που η χημειοθεραπεία της έχει τελειώσει.

Ο Τομπίας Κόρμιντ, συνιδρυτής του μεγαλύτερου διαδικτυακού κοσμηματοπωλείου με διαμάντια στην Ευρώπη, μιλώντας στο GB News επισήμανε ότι το νέο δαχτυλίδι στο χέρι της Κέιτ θα μπορούσε να συμβολίζει την αγάπη του βασιλικού ζεύγους.

«Το νέο δαχτυλίδι της Κέιτ μπορεί να είναι σύμβολο ελπίδας για νέα ξεκινήματα, με συναισθηματικό δεσμό με το παρελθόν. Τα δαχτυλίδια “Eternity” αντιπροσωπεύουν την αιώνια αγάπη και αυτό το στυλ δαχτυλιδιού απηχούσε το συναίσθημα του συγκινητικού βίντεο, όπου η Κέιτ εθεάθη να περνά χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό