21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

H αστυνομία συνέλαβε δημοσιογράφο του CNN την ώρα που ήταν στον αέρα () |

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, τις τελευταίες μέρες…

Είχαμε την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από αστυνομικούς, τα επεισόδια που ξέσπασαν μετά, τους πυροβολισμούς στο Λούσβιλ και πλέον γίναμε μάρτυρες ενός ακόμα περιστατικού… Αυτού του να συλλαμβάνεται δημοσιογράφος live στον αέρα.

Κι όμως αυτό έγινε στη Μινεάπολις, την ώρα που ένα συνεργείο του CNN κάλυπτε τις διαμαρτυρίες και τα επεισόδια για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.

Ο Omar Jimenez μαζί με έναν κάμεραμαν βρισκόταν στο επίκεντρο των γεγονότων και μετέφερε την εικόνα της σύλληψης ενός άνδρα από τους αστυνομικούς, ενώ βρίσκεται περικυκλωμένος από αστυνομικούς.

Φαίνεται να τους δείχνει την ταυτότητά του, ενώ ακούγεται να τους λέει: «Μπορούμε να πάμε πίσω, όπου θέλετε. Είμαστε ζωντανά στον αέρα. Πηγαίνετέ μας πίσω, εκεί που θέλετε. Βγαίνουμε από τον δρόμο μας, όποτε θέλετε», ενώ απομακρύνεται από το σημείο.

Κάπου εκεί λοιπόν η κάμερα ακουμπάει στον δρόμο, ο Omar Jimenez διακρίνεται να του περνάνε χειροπέδες, ενώ από το στούντιο επισημαίνεται οτι η εικόνα αυτή είναι αποτέλεσμα της σύλληψής τους.

Όπως έγινε γνωστό, οι δυο τους συνελήφθησαν επειδή μπήκαν στο δρόμο των αστυνομικών, αλλά η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό