20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

GP Στυρίας 2021: Ποινή τριών θέσεων ο Bottas

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζεται το κακό κλίμα για τον Valtteri Bottas, καθώς σήμερα προς το τέλος του FP2, ο Φιλανδός είχε μια άτυχη στιγμή, που -τελικά- του κόστισε μια ποινή τριών θέσεων.
Πιο συγκεκριμένα, ο Bottas σταμάτησε στο pit box της Mercedes για κάνει ένα δοκιμαστικό pit stop, προτού συνεχίσει με τις προσομοιώσεις του στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές στην πίστα του Red Bull Ring για το φετινό GP της Αυστρίας.

Ωστόσο, επιταχύνοντας από στάση από το pit box της γερμανικής ομάδας, ώστε να επιστρέψει στην πίστα, σπίναρε αρκετά τους πίσω τροχούς της W12, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του μονοθέσιου του και να κάνει τετακέ, μία στιγμή εξαιρετικά ασυνήθιστη μέσα στο pitlane στη σύγχρονη Formula 1.
Οι μηχανικοί της McLaren βοήθησαν τον Φιλανδό να επιστρέψει στην πίστα, κάτι που εξόργισε τον Michael Massi, επιπλήττοντας την βρετανική ομάδα. Επιπλέον, οι αγωνοδίκες θεώρησαν επικίνδυνη την οδήγηση του Bottas μέσα στο pitlane, γι’αυτό και τιμώρησαν τον Φιλανδό οδηγό με 3 θέσεις ποινής για τον αγώνα του GP Στυρίας.
Αυτό σημαίνει πως ο Bottas θα εκκινήσει -στην καλύτερη περίπτωση- από την τέταρτη θέση στον αγώνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό