13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

GP Ουγγαρίας 2021: O Hamilton εξηγεί γιατί ήταν εμφανώς καταβεβλημένος στο βάθρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν ακριβώς εννιά μήνες, ο Lewis Hamilton βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, και ως αποτέλεσμα δεν έτρεξε στο Grand Prix του Sakhir στο Bahrain, τον προτελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν, με το πρωτάθλημα οδηγών να είχε ήδη κριθεί.
Χθες, μετά την λήξη του Ουγγρικού GP, ο 36χρονος Βρετανός ανέβηκε στο βάθρο των νικητών με την βοήθεια του Esteban Ocon, καθώς ο Hamilton ήταν εμφανέστατα καταβεβλημένος από την προσπάθεια του να ανακάμψει, μετά την λάθος επιλογή της Mercedes να μείνει με τα ενδιάμεσα ελαστικά, κάτι που τον έριξε στην τελευταία θέση.

Μετά την απονομή των τροπαίων και τις σαμπάνιες, ο κατάκοπος Hamilton χρειάστηκε να εξεταστεί από γιατρό της Mercedes, μια κατάσταση που ανάγκασε τον Βρετανό να δηλώσει πως ταλαιπωρείται ακόμη από το κορωνοϊό, με τα επίπεδα κόπωσης που έχει από τότε να είναι διαφορετικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
Είχα πραγματικά μεγάλη ζάλη και όλα έγιναν λίγο θολά στο βάθρο. Παλεύω όλο το χρόνο με την υγεία μου, με ταλαιπωρεί έναν χρόνο τώρα, μετά από αυτό που συνέβη στο τέλος του περασμένου έτους και είναι ακόμα μια μάχη. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν ιδιαίτερα γι ‘αυτό, αλλά νομίζω ότι παραμένει.
Θυμάμαι τα συμπτώματα όταν το είχα. Η προπόνηση ήταν διαφορετική από τότε και τα επίπεδα κόπωσης που έχεις είναι διαφορετικά και είναι μια πραγματική πρόκληση για μένα να είμαι πάντοτε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Συνεπώς, συνεχίζω να προσπαθώ να προπονούμαι και να προετοιμάζομαι με τον καλύτερο τρόπο.
Ποιος ξέρει τι ήταν αυτό σήμερα; Μπορεί να έπαιξε ρόλο και η υγρασία δεν ξέρω, ίσως είναι αφυδάτωση, αλλά σίγουρα δεν είχα αυτήν την εμπειρία μέχρι τώρα. Είχα κάτι παρόμοιο στο Silverstone αλλά το σημερινό ήταν πολύ χειρότερο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό