21.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Google Pixel Watch 3: Αυτές είναι οι βασικές προδιαγραφές και τα μεγέθη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ετοιμάζεται να λανσάρει το Pixel Watch 3 σε δυο εβδομάδες αλλά ήδη έχει διαρρεύσει κάποιο διαφημιστικό υλικό και έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο.

Σε αυτές τις διαρροές, βλέπουμε πολλές συναρπαστικές λεπτομέρειες για το τι μας επιφυλάσσει η Google με τα νέα της smartwatch, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μεγέθους και ορισμένων χρήσιμων νέων λειτουργιών.

Σύμφωνα με το leak, το Pixel Watch 3 φέρεται να έρχεται σε δύο μεγέθη – 41 mm και 45 mm – και τα δύο με την οθόνη Actua της Google, η οποία υπόσχεται μέγιστη φωτεινότητα 2.000 nits. Όσοι επιλέξουν το μοντέλο 41 mm μπορούν να περιμένουν 20% ταχύτερη φόρτιση σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Το διαφημιστικό υλικό υποστηρίζει επίσης ότι το Pixel Watch 3 θα προσφέρει διάρκεια μπαταρίας έως και 24 ώρες με ενεργοποιημένη την always-on οθόνη ή έως και 36 ώρες με ενεργοποιημένη τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας. Με το ρολόι έρχεται και το Active Band (διατίθεται σε μικρά και μεγάλα μεγέθη) και ένας φορτιστής USB-C.

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο Pixel Watch 3 είναι η ενσωμάτωση με Nest Doorbells και Κάμερες, επιτρέποντας στους χρήστες να βλέπουν ζωντανά πλάνα απευθείας στους καρπούς τους. Αυτή η βολική λειτουργία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για όσους δεν μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα τηλέφωνά τους.

Παράλληλα, η Google εισάγει μια νέα λειτουργία “Πρωινή αναφορά” που παρουσιάζει μια περιεκτική περίληψη μετρήσεων υγείας και φυσικής κατάστασης κάθε πρωί, που περιλαμβάνει δεδομένα ύπνου και “Βαθμολογία ετοιμότητας”. Αυτή η βαθμολογία προσφέρει πληροφορίες για τη φυσική κατάσταση του χρήστη και παρέχει συστάσεις για την αποφυγή υπερβολών στην προπόνηση. Επιπλέον, το ρολόι διαθέτει μια νέα λειτουργία Cardio Load, η οποία παρακολουθεί την καρδιά του χρήστη και συμβάλλει στη βαθμολογία ετοιμότητας.

Για τους αθλητές, το Pixel Watch 3 προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού προσαρμοσμένων δρομολογίων, πρόσβασης σε αποθηκευμένες προπονήσεις για πρόκληση προσωπικών ρεκόρ και λήψης ακουστικών και απτικών ενδείξεων για σπριντ, χαλάρωση και διατήρηση του ρυθμού. Το ρολόι παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον ρυθμό, τον βηματισμό και την κάθετη ταλάντωση για να βοηθήσει τους χρήστες να βελτιώσουν τη φόρμα τρεξίματός τους.

Το Google Pixel Watch 3 αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκδήλωση Made by Google στις 13 Αυγούστου, μαζί με τη σειρά Pixel 9, τα Pixel Buds Pro 2 και πιθανώς μια νέα συσκευή streaming Google TV και Nest Thermostat.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό