23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Google Pixel Tablet: Διέρρευσαν εικόνες της βάσης

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα διαρροή από πωλητή λιανικής αποκαλύπτει κάτι που θα μπορούσε να είναι το επίσημο stand για το επερχόμενο Pixel Tablet της Google, το οποίο ονομάστηκε “Charging Speaker Dock” από την εταιρεία.

Ο σχεδιασμός του gadget παρουσιάστηκε πέρυσι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Made by Google, ωστόσο τώρα μπορούμε να το δούμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ο leaker @SnoopyTech προχώρησε σε μια δημοσίευση στο Twitter με τις εικόνες του “Pixel Tablet Stand”, που δείχνουν ότι η βάση είναι πολύ παρόμοια με τη βάση για ένα Nest Hub. Το όνομα που χρησιμοποιήθηκε για το προϊόν δεν ταιριάζει με αυτό που το ονόμασε η Google, κάτι που προκαλεί αμφιβολίες για το αν πράγματι πρόκειται για ένα από τα δύο φημολογούμενα “stands” που θα κυκλοφορήσουν. Το ένα από αυτά προορίζεται για φόρτιση και το άλλο για φόρτιση και συγχρονισμό.

Google Pixel Tablet Stand pic.twitter.com/YFH6tf9ooB

— SnoopyTech (@_snoopytech_) March 23, 2023

Μια εικόνα APK από το 9to5Google, όπου βρέθηκε κώδικας που αναφέρεται σε δύο διαφορετικά κωδικά ονόματα αξεσουάρ “Yuzu” και “Korlan”, ξεκίνησε τη θεωρία για τις δύο βάσεις. Στις εικόνες που διέρρευσαν φαίνεται η θύρα φόρτισης τύπου βύσματος, καθώς και οι ακίδες pogo που προορίζονται να συνδέονται με το tablet, να το φορτίζουν και να το κρατούν στη θέση του.

Άγνωστο παραμένει εάν αυτές οι βάσεις θα πωλούνται ξεχωριστά ή θα έρχονται μαζί με το επερχόμενο tablet.

Να θυμίσουμε ότι το Pixel Tablet λέγεται ότι έχει οθόνη IPS LCD 11 ιντσών, επεξεργαστή Tensor G2 και 6 GB RAM. Φημολογείται επίσης ότι διαθέτει πίσω κάμερα 8 megapixel και μπροστινή κάμερα. Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη συσκευή, τη στιγμή μάλιστα που η Google βελτιστοποιεί το Android για να λειτουργεί καλύτερα σε μεγαλύτερες οθόνες.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό