27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro XL: Δείτε τα σε νέες εικόνες πριν την κυκλοφορία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google πρόκειται να αποκαλύψει τις νέες της συσκευές στις 13 Αυγούστου και ήδη έχουμε δει πολλά leak σχετικά με τις επερχόμενες συσκευές. Συγκεκριμένα σήμερα έχουν διαρρεύσει δύο νέα renders που δείχνουν το vanilla Pixel 9 και το Pixel 9 Pro XL.

Η Google θα αναμένεται να κυκλοφορήσει τέσσερα νέα smartphone: το Pixel 9, το Pixel 9 Pro , το Pixel 9 Pro XL και το Pixel 9 Pro Fold. Το Pixel 9 Pro δεν είναι ο διάδοχος του Pixel 8 Pro, όχι τουλάχιστον σε μέγεθος, αφού έχει το ίδιο μέγεθος με το Pixel 8 και το Pixel 9, αλλά με το εσωτερικό του Pixel 9 Pro XL. Το Pixel 9 Pro Fold, από την άλλη, είναι ο διάδοχος του αρχικού Pixel Fold από πέρυσι.

Οι τιμές που διέρρευσαν πρόσφατα αποκαλύπτουν πως ορισμένες εκδόσεις θα έχουν την ίδια τιμή με τους προκατόχους τους, αλλά θα υπάρξουν επίσης αυξήσεις τιμών για αρκετές παραλλαγές.

Τα νέα renders δεν μας δείχνουν τίποτα καινούργιο, το Pixel 9 θα έχει μία λιγότερη κάμερα από τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL, ενώ οι νέες συσκευές διαθέτουν ανανεωμένο σχεδιασμό για το camera island στην πλάτη της συσκευής.

Όλη η σειρά αναμένεται να τροφοδοτείται από το chipset Tensor G4 επόμενης γενιάς της Google.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό