29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Noμίζατε ότι ξεμπερδέψατε με τα leak για το Pixel 8a της Google αφού ξέρετε πλέον τα πάντα; Αμ δε! Νέα φήμη θέλει την τιμή της συσκευής αυξημένη και την αποκάλυψή της νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το Pixel 8a φημολογείται ότι έχει καμπυλωτό σχεδιασμό, οθόνη 6,1 ιντσών 120 Hz και τσιπ Tensor G3. Είναι επίσης πιθανό να υποστηρίζεται όσο και το Pixel 8, δηλαδή επτά χρόνια, και να διαθέτει πολλές από τις ίδιες λειτουργίες με τεχνητή νοημοσύνη που κάνουν το Pixel 8 ένα από τα καλύτερα smartphone του 2024.

Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την τιμή του τηλεφώνου και ενώ μια πρόσφατη διαρροή από έναν αξιόπιστο tipster είπε ότι το τηλέφωνο θα κοστίζει το ίδιο με το Pixel 7a, ο leaker billbil-kun λέει τώρα ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει, τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι το τηλέφωνο θα ξεκινά από 549 ευρώ για την παραλλαγή των 128 GB, κάτι που θα το έκανε 40 ευρώ πιο ακριβό από το Pixel 7a. Το μοντέλο των 256 GB φημολογείται ότι κοστίζει 609 ευρώ. Επίσης, σημειώνει ότι το μοντέλο των 256 GB θα είναι διαθέσιμο μόνο σε μαύρο χρώμα.

Ο leaker αναφέρει επίσης ότι οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν στις 7 Μαΐου, μια εβδομάδα πριν από το συνέδριο προγραμματιστών Google I/O, ενώ το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 14 Μαΐου παράλληλα με το I/O,

Aκούγεται παράξενο για την Google να ανοίγει τις προπαραγγελίες για το τηλέφωνο πριν το ανακοινώσει επίσημα. Το leak δεν λέει εάν η εταιρεία έχει προγραμματίσει άλλη εκδήλωση για το Pixel 8a ή πώς θα το ανακοινώσει.

Ο billbil-kun δεν είναι ένας καθιερωμένος leakster στον χώρο του Android και είναι γνωστός για τις διαρροές που σχετίζονται με τα παιχνίδια, επομένως δε γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστοι είναι οι ισχυρισμοί του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό