13.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Google Pixel 6 και 7: Το Play system παίρνει την ενημέρωση Ιανουαρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλοί κάτοχοι Pixel 6 και Pixel 7 δηλώνουν στο Reddit ότι βλέπουν την ενημέρωση Play system του Ιανουαρίου 2023 διαθέσιμη για λήψη.

Η Google συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να διαθέτει μηνιαίες ενημερώσεις Play system και από τον Ιανουάριο του 2022 άρχισε να δημοσιεύει λεπτομερή αρχεία καταγραφής αλλαγών για οτιδήποτε νέο φέρνουν.

Ωστόσο, οι ενημερώσεις δεν κυκλοφορούν πάντα κάθε μήνα. Για παράδειγμα, η ενημέρωση Play system του Δεκεμβρίου 2022 δεν έφτασε ποτέ στις συσκευές Pixel. Ακόμα, ενώ η Google δημοσίευσε τις σημειώσεις έκδοσης της ενημέρωσης Ιανουαρίου 2023 ακριβώς στις αρχές του μήνα, η έκδοση δεν εμφανίστηκε. Τρεις εβδομάδες μετά, οι κάτοχοι των Pixel 6 και 7 αναφέρουν ότι λαμβάνουν την πιο πρόσφατη έκδοση Play system.

Στο Pixel 7, η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 63 MB, ενώ στη σειρά Pixel 6, περίπου 59 MB. Ωστόσο, πολλοί χρήστες Pixel αναφέρουν ότι η εγκατάσταση της πιο πρόσφατης ενημέρωσης συστήματος Play δεν αναβαθμίζει την έκδοση στον Ιανουάριο του 2023. Αντίθετα, το τηλέφωνό τους παραμένει στην κυκλοφορία της 1ης Νοεμβρίου 2022 μετά την επανεκκίνηση.

Ακόμα, ένα τμήμα των χρηστών Pixel 6 και Pixel 7 δεν βλέπουν καμία ενημέρωση διαθέσιμη για λήψη κατά τον έλεγχο για την πιο πρόσφατη έκδοση του Play system.

Οι σημειώσεις έκδοσης του Ιανουαρίου 2023 της Google για την ενημέρωση συστήματος Play επισημαίνουν τις ακόλουθες αλλαγές:

[Τηλέφωνο, Wear OS] Διορθώσεις σφαλμάτων για υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού, Ασφάλεια και απόρρητο, Διαχείριση και διαγνωστικά συστήματα και υπηρεσίες που σχετίζονται με βοηθητικά προγράμματα.

[Τηλέφωνο] Ενημερώσεις για υπηρεσίες διαχείρισης συστήματος και ευχρηστίας που βελτιώνουν τη συνδεσιμότητα συσκευής, την απόδοση συσκευής, τη χρήση δικτύου, το απόρρητο, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και τη χρηστικότητα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό