30 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Google Pixel 4a: Τα πρώτα δείγματα από τις κάμερες – συγκριτικό με το Redmi Note 7

Ειδήσεις Ελλάδα

O Julio Lusson, δημοσιεύει σήμερα ορισμένα δείγματα από το Pixel 4a. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Pixel 4a  θα αποτελεί την οικονομική πρόταση της Google με μια κάμερα η οποία δεν θα σε απογοητεύσει καθόλου. Τα δείγματα που δημοσιεύει, είναι με τη μορφή μιας γρήγορης σύγκρισης μεταξύ του Pixel 4a και του Xiaomi Redmi Note 7.

Fotos: #Pixel4a vs #RedmiNote712MP vs 48MP

Cual te gusta mas? pic.twitter.com/ULsU8pOlRo

— Julio Lusson (@julio_lusson) April 30, 2020

Κοιτάζοντας γρήγορα τα δείγματα, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να αναφέρουμε, είναι ότι εύκολα διαπιστώνεις πως προέρχονται από Google smartphones. Η φωτογραφία με την φιγούρα είναι λίγο underexposed, κάτι τυπικό για Google camera. Το Edge sharpening δεν είναι τόσο πολύ επιθετικό. Όσον αφορά, τη δεύτερη ομάδα φωτογραφιών, σε close crop μπορείς να διαπιστώσεις ότι το Pixel διατηρεί περισσότερη λεπτομέρεια στο γρασίδι και γενικότερη η φωτογραφία παρουσιάζει λιγότερο θόρυβο.

Το Google Pixel 4a έχει στόχο να προσφέρει κάμερα με τη γνωστή ποιότητα της Google σε χαμηλό κόστος. Και από τη στιγμή που τα leaks είναι συνεχή το τελευταίο διάστημα, η παρουσίασή του δεν θα αργήσει.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό