21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Google Chrome: Πως να κάνετε κοινή χρήση σελίδων μεταξύ κινητού και υπολογιστή

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Google Chrome είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης σε Android και επιτραπέζιους υπολογιστές και έχει πολλές συμβουλές και κόλπα. Ένα από αυτά είναι η κοινή χρήση καρτελών μεταξύ του τηλεφώνου και του υπολογιστή σας.

Η κοινή χρήση καρτελών μεταξύ του υπολογιστή και του κινητού σας δεν είναι μονόδρομος. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστεί να μεταβείτε στο μενού Ιστορικό στο Chrome για να βρείτε καρτέλες που άνοιξαν νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Πριν ξεκινήσετε την κοινή χρήση καρτελών Chrome

Πριν ξεκινήσετε, συνδεθείτε στον ίδιο λογαριασμό Google και στις δύο συσκευές. Μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση καρτελών μόνο στον ίδιο λογαριασμό Google. Εάν μοιράζεστε καρτέλες μεταξύ περισσότερων από δύο συσκευών, ονομάστε τις κατάλληλα. Διαφορετικά, θα ξεχάσετε αν ο φορητός υπολογιστής σας είναι DESKTOP-9KDM3 ή DESKTOP-10DM91.

Τρόπος κοινής χρήσης καρτελών Chrome από το τηλέφωνό σας στην επιφάνεια εργασίας σας

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να μοιραστείτε μια καρτέλα στην επιφάνεια εργασίας σας. Μπορείτε να το μοιραστείτε με μια επαφή ή να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL για αργότερα. Ακολουθούν οι δύο μέθοδοι για την κοινή χρήση καρτελών από την κινητή συσκευή σας στην επιφάνεια εργασίας σας.

Κοινή χρήση μέσω του μενού του Chrome

Πατήστε το μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.Πατήστε Κοινή χρήση.Πατήστε Αποστολή στις συσκευές σας.Πατήστε τη συσκευή προορισμού.Πατήστε Άνοιγμα σε νέα καρτέλα στο αναδυόμενο παράθυρο στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό