31.6 C
Athens
Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια επί πληρωμή εφαρμογή ή να κάνετε μια αγορά εντός εφαρμογής.

Αυτό το κουμπί θα σας επιτρέψει να ζητήσετε από κάποιον άλλο, όπως έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να πληρώσει για την εφαρμογή ή την αγορά εντός εφαρμογής. Πατώντας το κουμπί δημιουργείται ένας σύνδεσμος πληρωμής που αποστέλλεται μέσω κειμένου ή email στον φίλο ή μέλος της οικογένειας της επιλογής σας.

Όταν η δυνατότητα γίνει διαθέσιμη, όταν κάνετε check out για να διευθετήσετε την αγορά μιας επί πληρωμή εφαρμογής ή την αγορά εντός εφαρμογής, θα δείτε μια σελίδα που λέει “Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής”. Στο κάτω μέρος θα υπάρχει μια νέα επιλογή που λέει “Ζητήστε από κάποιον άλλο να πληρώσει”.

Ο σύνδεσμος πληρωμής λήγει μετά από 24 ώρες και το άτομο που καταθέτει τα χρήματα για εσάς πρέπει να γνωρίζει την πλήρη διεύθυνση email σας. Ο φίλος ή το μέλος της οικογένειάς σας που παραδίδουν τα μετρητά θα γνωρίζουν ακριβώς το όνομα της εφαρμογής για την οποία πληρώνουν και μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων. Η πολιτική τακτικής επιστροφής χρημάτων θα επιτρέψει στον δικαιούχο να ζητήσει επιστροφή χρημάτων για την αγορά, εάν έχουν περάσει λιγότερες από 48 ώρες από την πραγματοποίηση της αγοράς.

Μπορείτε να στείλετε τον σύνδεσμο πληρωμής που δημιουργείται αυτόματα στο άτομο της επιλογής σας χρησιμοποιώντας το κοινόχρηστο φύλλο που σας επιτρέπει να τον στείλετε μέσω email ή κειμένου. Εκτός από τον σύνδεσμο πληρωμής, στέλνετε και το όνομα της εφαρμογής και την τιμή της εφαρμογής ή της αγοράς εντός εφαρμογής.

Το άτομο που έχετε επιλέξει θα λάβει ένα μήνυμα που λέει: “Γεια! Θέλω να αγοράσω το [όνομα της εφαρμογής] από τον [όνομα προγραμματιστή] για $XX,XX. Μπορείτε να το αγοράσετε για εμένα μέσω του Google Pay; Ακολουθεί ο σύνδεσμος πληρωμής μέσω του συνδέσμου πληρωμής].

Η δυνατότητα θα γίνει διαθέσιμη πρώτα στην Ινδία και, αν όλα πάνε καλά, θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό