16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Google: Αρχίζει να δοκιμάζει την τεχνητή νοημοσύνη στην αναζήτηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Google ανακοίνωσε πως αρχίζει να επιτρέπει την πρόσβαση στα Search Labs επιτρέποντας τη δοκιμή της νέας της λειτουργίας “Search Generative Experience”.

H επιλογή αναζήτησης με τεχνητή νοημοσύνη περιορίζεται σε όσους έχουν εγγραφεί για να είναι μέρος των Google Labs και έχουν εγγραφεί στη Λίστα αναμονής.

Στόχος της είναι να διευκολύνει τους χρήστες να κατανοούν νέα θέματα, να αποκαλύπτουν διαφορετικές απόψεις και να “κάνει τα πράγματα πιο εύκολα”. Θα μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να ενημερωθούν για ένα πολύπλοκο θέμα, το οποίο θα έπρεπε κανονικά να αναλυθεί σε μικρότερα ερωτήματα, να δώσει συμβουλές, πληροφορίες, αξιολογήσεις για προϊόντα, να κατευθύνει σε κατάλληλους ιστότοπους, γενικότερα να ανεβάσει το level στον τομέα της αναζήτησης στο web.

Η εταιρεία λέει ότι θα κάνει “πολλές ενημερώσεις και βελτιώσεις με την πάροδο του χρόνου” με βάση τα σχόλια των χρηστών. Η πρόσβαση περιορίζεται σε όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ αυτήν τη στιγμή, με την εφαρμογή Google ή το πρόγραμμα περιήγησης για επιτραπέζιους υπολογιστές Chrome.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό