14.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Goldman Sachs: Απεριόριστες ημέρες άδειας για τα αφεντικά – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Απεριόριστες ημέρες άδειας θα μπορούν να έχουν οι συνεργάτες και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Goldman Sachs, στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος «ευέλικτων διακοπών» για την προώθηση της «ξεκούρασης και επαναφόρτισης», ανέφερε η Telegraph, επικαλούμενη εσωτερικό σημείωμα.

Το σημείωμα της τράπεζας της Wall Street ανέφερε ότι, από την 1η Μαΐου, δεν θα υπάρχει ανώτατο όριο στις άδειες μετ’ αποδοχών και τα ανώτερα στελέχη μπορούν να «πάρουν άδεια όταν χρειάζεται», πρόσθεσε η εφημερίδα.

Οι τρεις πυλώνες της συνάντησης Μπάιντεν – Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο 15 ημέρες για τους εργαζόμενους

Όλοι οι εργαζόμενοι αναμένεται να παίρνουν άδεια τουλάχιστον 15 ημερών ετησίως από τον ερχόμενο Ιανουάριο, με τουλάχιστον μία εβδομάδα συνεχόμενης άδειας, αναφέρει η έκθεση σύμφωνα με το σημείωμα.

Αυτή η αλλαγή είναι σημαντική για τις τράπεζες της Wall Street, των οποίων οι εργαζόμενοι εργάζονται εξαιρετικά πολλές ώρες. Έρχεται περίπου δύο μήνες αφότου μια ομάδα πρωτοετών αναλυτών της Goldman Sachs παραπονέθηκε τον Μάρτιο ότι καταπονήθηκε και απείλησε να παραιτηθεί εντός έξι μηνών, εκτός εάν βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους.

Στρατηγική εγρήγορσης με το βλέμμα στις κάλπες

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό