18.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

GNTM: To παιχνίδι που άναψε φωτιές στη βίλα, τα ζευγάρια και τα… τρυφερά φιλιά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM πραγματικά είχε τα πάντα, με τον αναταγωνισμό να έχει χτυπήσει κόκκινο και τους παίκτες να έχουν εντοπίσει τον έχθρό τους.

Η φετινή σεζόν του Greece’s Next Top Model θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο ανταγωνιστική, με τα στρατόπεδα στο σπίτι να έχουν πλέον δημιουργηθεί.

Από το προηγούμενο επεισόδιο (22-11) είδαμε την Κυβέλη να είναι το πρόσωπο, που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον σε μεγάλο βαθμό και … αρνητικό. Μετά την αποχώρηση και του Ντίνου, ο οποίος ήταν ο μόνος που την στήριζε μέσα στο σπίτι, η Κυβέλη έχει μείνει μόνη της και πραγματικά περιμένει επιθέσεις από παντού.

Η τελική 9αδα του διαγωνισμού έχει πλέον δημιουργηθεί και το σημερινό επεισόδιο (23-11) ξεκίνησε με τις συζητήσεις των 8 διαγωνιζόμενων να κατηγορούν την Κυβέλη για την συμπεριφορά της και τον ανταγωνιστικό χαρακτήρα της. Η ίδια κατηγορεί όλους τους παίκτες πλέον ότι την ζηλεύουν και την αναταγωνίζονται, ενώ εκείνη κινείται εντελώς στρατηγικά, έχοντας επιλέξει τη μοναξιά της.

Ένα αρκετά περίεγο παιχνίδι με αλήθειες συνέχισε στη μέρα των παιδιών, όπου το “Θάρρος ή Αλήθεια” λειτούργησε καταλυτικά. Τα μαχαίρια βγήκαν στη βίλα, με τον ανταγωνισμό να είναι πρωταγωνιστής.

Μάλιστα, σε μια σχετική ερώτηση, για το αν υπάρχουν ζευγάρια στο σπίτι, η Κυβέλη απάντησε ότι τα ζευγάρια της βίλας είναι η Ειρήνη, με τον Ναπολέοντα, καθώς και η Όλγα με τον Στυλιανό.

Μάλιστα, σε σχετικό απόσπασμα, είδαμε και τον Στυλιανό με την Όλγα, σε μια αρκετά τρυφερή στιγμή, με φιλιά … στο μάγουλο!

GNTM: Η ιδιαίτερη δοκιμασία με την Ισμήνη, το απροσδόκητο bottom two και η αποχώρηση!

GNTM: H δοκιμασία αποχώρησης, το street food, η Ισμήνη και το disadvantage που συζητήθηκε όσο ποτέ!

GNTM: Το απαιτητικό challenge που μεταμόρφωσε τους παίκτες σε… φρούτα και ο καλεσμένος – έκπληξη!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό