23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

GNTM 4: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ήρθε για να μείνει! Οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα

Ειδήσεις Ελλάδα

GNTM 4: Οι πρώτες οντισιόν έχουν ξεκινήσει και η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά διατηρεί τη σιωπή της μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα

Και μετά το τέλος του MasterChef σκυτάλη παίρνει για άλλη μια φορά το GNTM το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Πρόκειται μάλιστα για την τέταρτη σεζόν του ριάλιτι μοντέλων η οποία και δεν θα θυμίζει σε τίποτα, όσα είχαμε δει στο παρελθόν. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος στο GNTM εκτός από εντυπωσιακά κορίτσια, θα δούμε και φρέσκα αγόρια, τα οποία διεκδικούν από μια θέση στο χώρο του modeling.

H Top αλλαγή; Φυσικά η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, αλλά και η αντικατάστασή της από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM το οποίο κι έχω πονέσει πάρα πολύ. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι΄αυτό το πρόγραμμα, αλλά έχω πάντα τη λογική ότι πρέπει να… αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Είμαι τυχερή που ανήκω στο δυναμικό του Star γιατί με αντιμετωπίζουν σαν άνθρωπο πρώτα και όχι σαν προϊόν που πρέπει απλά να εκτελεί την δουλειά του», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Όσο για την αντικαταστάτριά της, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εξακολουθεί να κρατά χαμηλό προφίλ, αφήνοντάς μας έτσι σε περιέργεια μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα.

https://www.instagram.com/p/CPkh3aKJkfY

Μέσα από τα social media του ριάλιτι είδαμε τα πρώτα “κλικ” από τα backstage των γυρισμάτων.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό