14.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

GNTM: Έξαλλη η Ειρήνη με όσα συνέβησαν στο σετ της δοκιμασίας!- Η “συμμαχία” Κωνσταντίνου και Όλγας!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο ημιτελικός του GNTM είχε πραγματικά τα πάντα: ανατροπές, εντάσεις και χτυπήματα “κάτω από τη μέση” που σίγουρα δεν τα περιμέναμε, 

Βρισκόμαστε μια μόλις ανάσα πριν από τον τελικό του GNTM 4 και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Η τελική τετράδα, που έβαλε τα δυνατά της σε αυτήν την κρίσιμη φάση του διαγωνισμού, απαρτιζόταν από την Ειρήνη Λεμπέση, την Όλγα Ντάλλα, την Κυβέλη Χατζηευστρατίου και τον Κωνσταντίνο Τσαγκάρη.

Οι τέσσερίς τους έδωσαν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους, για μια θέση στον μεγάλο τελικό της επόμενη εβδομάδας. Το σημερινό (13-12) concept της φωτογράφισης είχε πολλές δυσκολίες και αναζητούσε εκείνο το μοντέλο, που θα το υπηρετούσε σε όλα. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να βάλουν τον εαυτό τους σε ένα ιδιαίτερο party mood και να φωτογραφηθούν, σε πρώτο χρόνο, τόσο με κομπάρσους ηθοποιούς, που πλαισίωναν το κονσεπτ, όσο και με τους αντιπάλους τους. Στη πρώτη φάση, όλα πήγαν καλά, με τα παιδιά να συνεργάζονται αρμονικά και να υποστηρίζουν και τους ανταγωνιστές τους.

Καθώς προχωρούσε η διαδικασία στη δεύτερη φάση της φωτογράφισης, είδαμε να συμβαίνει κάτι, που σίγουρα δεν το περιμέναμε. Η Όλγα, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο ξεκίνησαν μια συμμαχία και προσπάθησαν να σαμποτάρουν τη φωτογράφιση της Ειρήνης, που ήταν και στη παρέα τους. Τα δυο παιδιά λειτούργησαν ξεκάθαρα στρατηγικά, με την Όλγα να το παραδέχεται και on camera, μιας και τα περιθώρια έχουν στενέψει και μια απλή λεπτομέρεια, μπορεί να κοστίσει τα πάντα. Πιο συγκεκριμένα, η Όλγα και ο Κωνσταντίνος φωτογραφήθηκαν για support πίσω από την Ειρήνη και είχαν συνεννοηθεί να βγάλουν on set ότι είναι ζευγάρι.

Αυτό, όπως ήταν λογικό, τράβηξε τα βλέμματα από την Ειρήνη, που ήταν και εκείνη που διαγωνιζόταν. Φυσικά έγινε έξαλλη με τους φίλους της, που δεν την υποστήριξαν, σε αντίθεση με την Κυβέλη, που προσπάθησε να την βοηθήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την φωτογράφιση της Ειρήνης παρακάτω:

GNTM: To dance concept του ημιτελικού!- Ο Σκουλός “άφησε” την κάμερα και έπιασε τα “μικρόφωνα”!

GNTM: Ο ημιτελικός είναι γεγονός- Τα δάκρυα και η συγκίνηση των παικτών για το όνειρο, που πλησιάζει

GNTM 4: Ένας ημιτελικός με ενστάσεις και εντάσεις

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό