19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

GM Μπασκόνια: «Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο General Manager της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεθ σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Πιέρια Χένρι να έχει βρεθεί θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ο Πιέρια Χένρι παραμένει ανενεργός το τελευταίο διάστημα και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι η Μπασκόνια «πάγωσε» το συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ μέχρι να γίνει περαιτέρω διερεύνηση σε δείγμα που έδωσε σε έλεγχο ντόπινγκ.

«Ο Χένρι δεν βρέθηκε θετικός σε κάποια ουσία. Η ακύρωση του συμβολαίου του έχει να κάνει με τη διαδικασία. Εμείς είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε το καλύτερο για όλους. Θέλουμε το καλό του Χένρι, ο οποίος είναι ο βασικός χαμένος, αλλά φυσικά και η ομάδα, όπως και οι φίλοι του μπάσκετ. Γι’ αυτό ελπίζουμε να βρεθεί λύση το συντομότερο», επισήμανε σχετικά ο General Manager των Βάσκων, Φέλιξ Φερνάντεθ.

Πρόσθεσε, μάλιστα πως: «Ο παίκτης είναι ευγνώμων για τα μηνύματα υποστήριξης που έχει λάβει, τόσο από την ομάδα, όσο και από τους φιλάθλους. Κι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τον Χένρι. Είναι ένας ξεχωριστός χαρακτήρας, χαρισματικός και πολύ καλός παίκτης. Αυτή την στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε κάποια πρόβλεψη για το μέλλον».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό