15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Gianni Versace: Πωλείται το θρυλικό σπίτι του σχεδιαστή στη Ν. Υόρκη για 70 εκατ. δολάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022, 17:00

Πωλείται το πρώην αρχοντικό του Gianni Versace στο Μανχάταν για 70 εκατομμύρια δολάρια. Ο Gianni Versace αγόρασε την έπαυλη των επτά υπνοδωματίων το 1995 και ανακαίνισε πλήρως το εσωτερικό, σύμφωνα με την καταχώριση του Sotheby’s International Realty.

Το σπίτι το οποίο έχει 17 δωμάτια σε έξι ορόφους, έχει θέα στην Πέμπτη Λεωφόρο και συνορεύει με το Central Park. Τα δάπεδα είναι από ιταλικό μάρμαρο και αυστριακό παρκέ ενώ η έπαυλη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων πέντε τζάκια και ταβάνια με μωσαϊκό.

Κάθε όροφος του αρχοντικού έχει διαφορετικό θέμα. Η είσοδος εισάγει τον επισκέπτη σε μια μαρμάρινη σκάλα και μια γκαλερί με διακοσμητικό περίγραμμα ελληνικών κλειδιών και το επίπεδο του κήπου έχει ζωγραφισμένους στο χέρι τοίχους εμπνευσμένους από ένα αγγλικό νεοκλασικό αρχοντικό.

Στο τρίτο επίπεδο υπάρχει μια οροφή που μοιάζει με το μοναδικό έργο της Καπέλα Σιξτίνα, μαζί με τα ανακαινισμένα πάνελ του 19ου αιώνα Versace που προέρχονται από ένα παλάτι της Φλωρεντίας.

Το παραπάνω επίπεδο προσφέρει ένα σπα με διπλό μπάνιο, ενώ ο πέμπτος και ο έκτος όροφος φιλοξενούν υπνοδωμάτια και μια αίθουσα πολυμέσων σε μαροκινό στιλ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό