26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Get professionally “Empowered” by Coca-Cola Tria Epsilon

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο σημερινό απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, η συνεχής εκπαίδευση και εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού, είτε πρόκειται για νέους εργαζόμενους που επιθυμούν να ενισχύσουν της δεξιότητές τους ή για επαγγελματίες που θέλουν να εξοικειωθούν με τη χρήση νέων εργαλείων και πρακτικών, αποτελεί πλέον μια αναγκαία προϋπόθεση για την επαγγελματική επιτυχία. Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, στηρίζει έμπρακτα τους επαγγελματίες του κλάδου, τις γυναίκες και τη νέα γενιά, μέσω της πλατφόρμας Empowered που δημιούργησε ακριβώς για αυτό τον σκοπό το 2017. Πρόκειται για το κορυφαίο δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας, το οποίο στηρίζει τις δράσεις του σε δύο βασικούς πυλώνες: Το Youth Empowered (νέοι και γυναίκες) και το HoReCa Empowered (επαγγελματίες του κλάδου).

To Youth Empowered, ανακοίνωσε πρόσφατα τον νέο κύκλο online εκπαιδεύσεών του, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει σε νέους, γνώσεις και δεξιότητες πάνω στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που απαιτούνται για να κατακτήσουν το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται. Στόχος των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι να εξοικειώσουν τους συμμετέχοντες σε σύγχρονες πρακτικές και ψηφιακά εργαλεία, για να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Έτσι, όσοι συμμετέχουν σε αυτά τα σεμινάρια θα αποκτήσουν επιπλέον soft skills και γνώσεις στις εξής 6 συναρπαστικές θεματικές κατηγορίες: 

– Εισαγωγή στις βασικές αρχές των Agile μεθοδολογιών- Σχεδιασμός εντυπωσιακών επαγγελματικών παρουσιάσεων με χρήση του Canva – Αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία με χρήση του Copilot Microsoft 365 – Εξερεύνηση της περιπέτειας προγραμματισμού στο σύμπαν του Minecraft- Ανάδειξη της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης- Ενίσχυση της ικανότητας αφήγησης ιστοριών στα Social Media για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας

Επιπλέον, η εταιρεία έχει εντάξει στο πρόγραμμα στοχευμένες θεματικές που αφορούν στη σωστή προετοιμασία ενός βιογραφικού, καθώς και σε τεχνικές και πρακτικές συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας. Την προετοιμασία και την καθοδήγηση των συμμετεχόντων αναλαμβάνουν έμπειρα και πετυχημένα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, τα οποία διαθέτουν πολύτιμες γνώσεις και μακρά εμπειρία στην αγορά εργασίας. Τα στελέχη θα μοιραστούν τις γνώσεις τους και τις βέλτιστες πρακτικές που έχουν αποκτήσει από την πορεία τους, προσφέροντας έμπνευση και κίνητρο για δράση και εξέλιξη στους συμμετέχοντες.

Ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων του προγράμματος Youth Empowered ξεκίνησε στις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2024.

Την ολιστική πλατφόρμα του Empowered, συμπληρώνει το πρόγραμμα HoReCa Empowered. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στηρίζει τις αυξημένες ανάγκες του κλάδου σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό που με το ταλέντο, τις γνώσεις και τις δεξιότητές του θα εξελιχθεί και θα σταδιοδρομήσει σε αυτόν.

Πρόσφατα, μάλιστα, το πρόγραμμα ολοκλήρωσε τον πρώτο του κύκλο για την φετινή χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο, το HoReCa Empowered ταξίδεψε σε 5 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα και τα Ιωάννινα, όπου διεθνείς αναγνωρισμένες επιχειρήσεις HoReCa φιλοξένησαν τις εκπαιδεύσεις στους χώρους τους και συμμετείχαν με εισηγήσεις. Εκεί, περισσότεροι από 700 νέοι επαγγελματίες παρακολούθησαν με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις εκπαιδεύσεις γύρω από τις πλέον σύγχρονες τεχνικές καφέ, από τη διαχείριση της πρώτης ύλης μέχρι την εκχύλιση, τη ρύθμιση και συντήρηση μηχανών, αλλά και την εργαστηριακή παραγωγή καφέ με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων, καθώς και τις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης κλασσικών και μοντέρνων cocktails.

Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα highlights του φετινού κύκλου του HoReCa Empowered ήταν οι ευκαιρίες εξέλιξης και δικτύωσης που προσέφερε το πρόγραμμα μέσω των 35 υποτροφιών από το Specialty Coffee Association (SCA) για τον Καφέ και το WSET για τα Spirits.

Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της για την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και την υποστήριξη των εργαζομένων σε όλους τους τομείς, προάγοντας την ίση πρόσβαση στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις online εκπαιδεύσεις του Youth Empowered μπορούν να κρατήσουν δωρεάν τη θέση τους σε αυτό το link, δηλώνοντας σε ποιο από τα σεμινάρια soft skills επιθυμούν να συμμετέχουν. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό